ShadowFax_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bu partyi kuranın bası derde giriyor.hele bide kurucu provoker se tamam bitti o adam.PM'i kapatmassa olay biter.Direk yatar cevap vermekten. bende bi provokerim party kurmama gerek yok.turk olduğumu bilen bilmeyen direk benide alsana.full diosun anlamıyor. Almayıncada bende KS yaparım diyor. hele bazen trade atıp "town" yapmana engel olmaya calısıyor. beyler lutfen boyle seylerden uzak durun.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 harpye girmeden önce trade ve partyi blockla pmide blockla[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yapacagin en mantikli seyi zatena dam solemis .Herseyi blocklaycan.Bide siz provokjerl;ar lagda nasi cekiyosun ben gelen harpyyi gormuyorumm
ShadowFax__ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya buraya msg atacam diye yanıtla diye cıkısa bastım.sonra demin actığım ID nin passwordunu unuttum.sansa bak ya
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 eheh :)[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
ShadowFax__ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 byler galiba ban yedim. oyuna giremiyorum ID nin girildiği yerden 10 kere girmek istedim log in failed verdi baska charla giriyor benimkiyle girmiyor.bana ne oluyorr
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bana da 2 gun once oldu bi sure gecsin ole dene ben 4-5 saat giremedim girpo napcan zaten lagg war
pesmerge Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: undertakeres, 25 Ocak 2005 20:10 tarihinde demiş ki: yapacagin en mantikli seyi zatena adam solemis .Herseyi blocklaycan.Bide siz provokjerl;ar lagda nasi cekiyosun ben gelen harpyyi gormuyorumm yapacağın şey basit. Bi provoke olarak saten harpy slotlarının yerlerini ve spawn oldukları mevkileri bilmen lasım. ayrıca provokeyi çakıp tabana kuvvet arkana bakmadan kaçacan. :) lag çözüldüğünde saten harpylerin seni islediğini görecen.[signature][hline]Name...: pesmerge Job......: Blade Server..: Ares Level....: 57 Np........: 4605 Manner..: 370 Clan......: Eternals (Accık liderim :P)
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: undertakeres, 25 Ocak 2005 20:10 tarihinde demiş ki: yapacagin en mantikli seyi zatena dam solemis .Herseyi blocklaycan.Bide siz provokjerl;ar lagda nasi cekiyosun ben gelen harpyyi gormuyorumm bizde görmeden çekiyoruz :))))[signature][hline]LuciferTR
ShadowFax__ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya hakkaten ole mi yapılıyor ben hoodvink kullanıyodum
eminem_491 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 pesmerge çok göttür yaa herkeze ezik der ama kendisi ezik bunu bilmedigi için çok göt oluyo
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 NE diyosun lan Denyo eminem küfür etme !![signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu
anthro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Login failed olayı geçici bir şey , panik yapmana gerek yok server maintanence lerden sonra girebilirsin harpy party olayı konusunda hiç konuşmak istemiyorum 45 - 60 arasında çekilen çilelerimden kitap yapabilirim kanımca cozum icin blocklamaktan cok herkesle muhattap olmamak gerekiyor .... agırlık koyamayıp her pm e cevap verince pk yaparken bile .... abi lvl , abi para , abi item die alakasız pm ler alıosun cok kotu sahsen ben turkce konusmamaya ozen gosteriyorum yanlış anlamayın ama ...[signature][hline]lvl 6x mage el-morad @ diez 2xxxx np complete +6 set with +7 elixir hmm
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bence tanıdıklarla parti yapacaksın. Ama tanıdık da şerefsiz çıkarsa o ayrı Üstüne alınma luci lafım simsar a öküz geldi öküz gidecek herhal[signature][hline]Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon alt katlarda 897621 kerede ölmüştür...
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: NosFFeratu, 27 Ocak 2005 19:21 tarihinde demiş ki: Bence tanıdıklarla parti yapacaksın. Ama tanıdık da şerefsiz çıkarsa o ayrı Üstüne alınma luci lafım simsar a öküz geldi öküz gidecek herhal lan ben nie alinayim bana seslenion :)[signature][hline]LuciferTR
Öne çıkan mesajlar