Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 gsm operatörüm turkcell, avea bir hat bana mesaj atıyor ama numara kayıtlı değil. numaranın sahibini öğrenmemi sağlayan bir servisi var mı avea yada turkcell'in? what to do? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 numarayi arayip ordan ogrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 buyrun efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 postu atmadan önce şunu bir smartass yazmasın diye not düşsem mi diye düşünmedim değil. teşekkirler akil a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 keske smartass olsaniz da bu kadar basit seyleri arayip kendiniz bulsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 CIA yazilimini kullanarak saoiklarimdan birini arattim, isim olarak askitom cikti. Bosuna kaptirdik rehberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 numarayı söyle ben arayıp konuşayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 di said: CIA yazilimini kullanarak saoiklarimdan birini arattim, isim olarak askitom cikti. Bosuna kaptirdik rehberi. Her arattırdığınızda rehberi alıyor mu CIA? İlk yüklediğimde sormuştu rehberinizi açar mısınız diye hayır demiştim diye hatırlıyorum sanki. Bir de değişiyor sürekli kayıtlı isimler. Mesela benim numaram aratıldığında "smoke -rakip firma ismi-" diye kayıtlıydım. Geçen konusu geçti arattık adım soyadım olarak çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 cia rehberi izinsiz almıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ya bir de, bu database den ismi çıkartırmak için uğraşanlar vardı, bir smartass çıkıp onu da söylesin bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 operatör zımbırtısını kullanırsanız sms yönetimini seçin. konuşmada sistem arıyor, sistem meşgul falan diyerek dakika üzerinden geçirmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Smoke said: di said: CIA yazilimini kullanarak saoiklarimdan birini arattim, isim olarak askitom cikti. Bosuna kaptirdik rehberi. Her arattırdığınızda rehberi alıyor mu CIA? İlk yüklediğimde sormuştu rehberinizi açar mısınız diye hayır demiştim diye hatırlıyorum sanki. Bir de değişiyor sürekli kayıtlı isimler. Mesela benim numaram aratıldığında "smoke -rakip firma ismi-" diye kayıtlıydım. Geçen konusu geçti arattık adım soyadım olarak çıktı. Ahah yok ya denemedim, geyik yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Aslinda evdeki test cihazlarindan birini yeni hesapla kurup rehbere Obama, Vladimir Putin, Jennifer Lopez gibi isimler koyup rehberi paylaymak var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar