Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 e-ih geri döndü bakalım başka kimler geri dönecek siz biliyomusunuz??[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben dönemiycem :([signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 20 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mavi deve döndü mü, vaay =) Özledim ya e-ih i falan :/ EQ2 ağır yalan oldu zaten heh, bi gazdı millet ben de dahil, ben oynayamadım şartlar elvermedi, oynayanlar da WoW a geçiyo şimdi, bi kısmı SWG ye dönüyo falan. Da E-ih de jedi oldu artık bitmiş bu Eclipse euhe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 simdi bender buna baslamya kalkasma bana kac patlar hersyi ile[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 1. BUFF işini halletmedikleri sürece. (Oyuna girer girmez oynamaya başlamanın zevkini anlatamam. Saatlerce buff yapacak dr aramak, sıra beklemek, 3 saatte bir aynı işlem tekrar etmek, Buff'siz uzay çağında, composit Zırh bile giyememek v.b. bir sürü saçmalık.) 2. Jedi Kasmayı hapis hayatı yaşamaktan çıkarmadıkları sürece. (Jedi kasmak yalnızlıktan başka bir şey değil. Oyunu tek başına oynuyorsun. Nerde MMORG nerde yardımlaşma, diğer insanlarla iletişim. Buff al git kes kes kes... En azından Jedi grup olabilir. Grupta herkes jedi ise terminale düşülmez. fln fln. Saçmalığa bak jedi jedi biliyor ama elinde kılıç görünce diğer jedi ihbar mı ediyor. Hadi olmadı daha da daralt sadece imp/rebel jedilar grup olsun. Ama grup olsun) 3. Crafting'e hiç girmiyorum. Tek kelime ile otistik bir crafting yapisi. Bunlar düzelmedikce en azindan ben bu oyuna geri dönmeyi düşünmüyorum[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu admaın ne torpili var acaba vatar koymus ama hicbir ozeligiyok[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice LAMER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ilk 2 ye katılırım eylül ama craft belkide galaxiesin en mükemmel olduğu kısım. laf yok :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 21 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Eylul, 17 Ocak 2005 12:34 tarihinde demiş ki: 3. Crafting'e hiç girmiyorum. Tek kelime ile otistik bir crafting yapisi. craft a laf attirmam.otistik diyorsan,anlamiyorsun bu işten,başka bi şey demek istemiyorum![signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor SiriuSs, 02 Ocak 2005 22:24 tarihinde demiş ki: way be lietrett ne kadar zaman gecirmistik halbuki senle coronet cantinada demek kaderlerimiz aynıymıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 e-ih nerde jedi olcak be!kutulari unlock ederek jedi olunmuyor sadece.xp leri kasmasi lazim.hem eq oynayarak jedi olamaz:)[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor SiriuSs, 02 Ocak 2005 22:24 tarihinde demiş ki: way be lietrett ne kadar zaman gecirmistik halbuki senle coronet cantinada demek kaderlerimiz aynıymıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bence swgye wow gibi bi crafting sistemi lazim herseyi topladiktan sonra basican create all'a yapicak kendi kendine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bende geri dönüyorum gibi gibi... :=) Yalnız artik ucacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 :)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bi ben kaldım dönmeyen :)[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 21 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 akse siz boşandınızmı e-ih le???[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 e-ih le ne evlenmesi ne boşanmasi?onla işim olmaz.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor SiriuSs, 02 Ocak 2005 22:24 tarihinde demiş ki: way be lietrett ne kadar zaman gecirmistik halbuki senle coronet cantinada demek kaderlerimiz aynıymıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Oha kavgada söylenmez ahahah[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 herkese neden bole bir gaz geldi acaba[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice LAMER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ha evet ya ben de merak ediyorum[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 SimDi donen ve basalynalra bir torpil yaplıyosa bizde baslıyalım :)[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice LAMER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 işim olmazmış peeeeeeeeeeeeeh :) ewde kaldın sen be akse kimse bakmaz bu saatten sora sana ehehe :) Bide jedi olup bi şe yapamayanlarda war ammaaaa :) neyse... Dimi Akse?[signature][hline]SWG: <> Eclipse ------------------------------------- EQ2: <> Runnyeye Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: tunch, 17 Ocak 2005 11:44 tarihinde demiş ki: ben dönemiycem :( döneceksin[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Akse artık jedi oldu, aradığını forceta buldu erkeklere yüz vermez heralde bi daha eheh[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi_K Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bende döncem bi kıyak yaparsınız artık FrF'nin insanları :) I'm Lavrence who'll be back with a character called Raw(depends on the game) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Arkansis, 18 Ocak 2005 14:36 tarihinde demiş ki: said: tunch, 17 Ocak 2005 11:44 tarihinde demiş ki: ben dönemiycem :( döneceksin okul olduğu sürece swg ye dönmem zor. e yaz okulu falan derken daha uzun bi süre okulsuz zamanım olmıyacağı için. ııh dönemiycem.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 şunu imzana yazsanda rahat etsen. Edit: lavranceaydi. [signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? [Bu mesaj Alomatik_2k tarafından 18 Ocak 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar