Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 sadece lvl 5x ve 6xler uniq çıkarabilmiştir bence[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 daha ilerilerde çok dehşet bosslar vardı ama orada oyun oynarken ss almayı unutum :D[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
daedric Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yanlış anlaşılmasın sakın fakat ben şu screenshot'larda neden sansür uyguluyorsunuz anlamıyorum.[signature][hline]Karakter adı: Enchantress Özellik: Mage/Fire-Glacier Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: 34 Clan: Agema
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 mahremiyet sadece benim bilmek istediğim şeyler saklıda oyzden[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 valla acıkca soylemek gerekirse ss den daha cok beyazlıklar ilgimi cekti bir insan hp sini neden saklar veya exp sini ? cok enteresan ama olabilir dedigi gibi cok garibime gitti :)[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hı bu arada grafik ayarları en düşük modda oynuyorum anca öle lagdan biraz olsun kurtuluyorum grafikten verip performanstan alıyorum tavsiye ederim sizde yapın[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aynen[signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Tıklayın
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yeri ve konusu degil ama nvidia ekran kartları icin omega driversi tavsiye ederim. http://www.omegadrivers.net/ Önce eski driveri kaldırmak zorundasınız. http://downloads.guru3d.com/ detanoter destroyer yada r.i.p ile kaldırabilirsiniz. Fatih bazı kartlarda iyi calısmadıgını söylemisti bende cok fazla iyileşmesine sebep oldu o yüzden her karta garanti vermiyorum ;)
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 girdim oraya ama driverın down edileceği yeri bulamadım[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 tmm pardon buldu :D[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ezikmi hissediyorsun kendini, neden sansürlüyorsun. uyuz oldum şimdi...[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch ---------------------------------- Knight Online US Server Ares Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Eziklikle alakası yok. Sansürlemesini sonuna kadar destekliyorum. Ben sadece 1 resimde sansürlememiştim bi kaç ay önce. Sonra başıma iş açtım.. Gladros, sen boşver söylenenleri. Her zaman sansürle.[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Quanzi, 27 Ocak 2005 15:33 tarihinde demiş ki: ezikmi hissediyorsun kendini, neden sansürlüyorsun. uyuz oldum şimdi... sanane seni ilgilendiren bi olay mı var ben oraların görünmesini istemiyorum alla alla[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Öne çıkan mesajlar