Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

la noluyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce server bakımda dendi ondan bekliceksin merak etme bişey yok.......[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Mesaj tarihi:
yeni patch ko hack patch i ile aynı boyutta umarım kol cheat e karsı bı seyler yapmaya karar vermıstır[signature][hline]lvl 6x mage el-morad @ diez
2xxxx np
complete +6 set with +7 elixir
Mesaj tarihi:
yatın zıbarın 2 saat sürcekmiş

We will be performing our regular weekly server maintenance tonight @ 8:00PM PST ~ 10:00PM PST.[signature][hline]Firestorm the Mage
When you see me.
Prepare yourself to die.
If you don't prepare yourself to die.
I can do it for you
;)

Tıklayın
Mesaj tarihi:
valla kohack ile ilgili bir calismalari varsa milletin beli bukulur :D etmesin eylemesin KOL_Admin :P[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2
Nick: AresMajere
Race: Human
Class: Priest (Buffer & Massive Healer)
lvl: 5x
Clan: Eternals
Mesaj tarihi:
ya olmaz ki bolede ya tam abyss den zevk almaya başlamıştım.
neler oldu inanmazsınız. 20 tane gemle 1 wor çitin paldron 1 crimson ayakkabı 1 66lık tek el silahı we yaklaşık 10 kadarda fullp. ya tam zamanını buldular yenilemenin... öffffff öffffffff
Mesaj tarihi:
20 gem biraz dusuk ya :) ben 70 gem ve 3m. para ile acikta kaldim tam basmayi dusunuordum gemleri server down.. umarım saglam seyler cikar du bakalim satsam 200k dan 14m. para edior normalde ama satmicam sansimi denicem...[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2
Nick: AresMajere
Race: Human
Class: Priest (Buffer & Massive Healer)
lvl: 5x
Clan: Eternals
Mesaj tarihi:
birader eyer diezdeysen (ama aresteymişsin) bana wer ben kırıyım. inanılmaz bi balım war.(bal sayılmaz gibi) bilmem hatırlarmısınız 5 gemde 3 çitin çıkaran adamı. o bendim. dilini çozdüm ulen ben bu oyunun.:D

[Bu mesaj WERAN tarafından 27 Ocak 2005 07:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kohack kapanırsa bi zevki kalmaz serverın , loot sistemi çok rezil bi sistem çünkü. kutu açılmıyo , açılıyo alamıyosun, 10 tane yaratık öldürüyosun kutuları toplayana kadar gidiyo fln. rezil bişey bence kohack serbest bırakılmalı. tek kötü yanı invisleri göstermesi , ona bi çözüm bulsalar iyi olur yoksa loot sisteminde bi sorun yok .
  • Yeni Oluştur...