WERAN Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 beyler serverların hiç birine giremiyorum.imdat acil abyss kasmam lazım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Az önce server bakımda dendi ondan bekliceksin merak etme bişey yok.......[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 web sitesinde acıklama wardı :)[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 napalım beklicez elimiz mahkum[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 valla kekurinin orda logout oldum server geldiği an kekuri ring :-P[signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ah bir gelebilse server kekuri feda olsun :)[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 5x Clan: Eternals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anthro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yeni patch ko hack patch i ile aynı boyutta umarım kol cheat e karsı bı seyler yapmaya karar vermıstır[signature][hline]lvl 6x mage el-morad @ diez 2xxxx np complete +6 set with +7 elixir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yatın zıbarın 2 saat sürcekmiş We will be performing our regular weekly server maintenance tonight @ 8:00PM PST ~ 10:00PM PST.[signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 valla kohack ile ilgili bir calismalari varsa milletin beli bukulur :D etmesin eylemesin KOL_Admin :P[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 5x Clan: Eternals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WERAN Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya olmaz ki bolede ya tam abyss den zevk almaya başlamıştım. neler oldu inanmazsınız. 20 tane gemle 1 wor çitin paldron 1 crimson ayakkabı 1 66lık tek el silahı we yaklaşık 10 kadarda fullp. ya tam zamanını buldular yenilemenin... öffffff öffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 20 gem biraz dusuk ya :) ben 70 gem ve 3m. para ile acikta kaldim tam basmayi dusunuordum gemleri server down.. umarım saglam seyler cikar du bakalim satsam 200k dan 14m. para edior normalde ama satmicam sansimi denicem...[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 5x Clan: Eternals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WERAN Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 birader eyer diezdeysen (ama aresteymişsin) bana wer ben kırıyım. inanılmaz bi balım war.(bal sayılmaz gibi) bilmem hatırlarmısınız 5 gemde 3 çitin çıkaran adamı. o bendim. dilini çozdüm ulen ben bu oyunun.:D [Bu mesaj WERAN tarafından 27 Ocak 2005 07:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sqberq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 wq aaaaaaaaaaaaaaaaa:-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kohack kapanırsa bi zevki kalmaz serverın , loot sistemi çok rezil bi sistem çünkü. kutu açılmıyo , açılıyo alamıyosun, 10 tane yaratık öldürüyosun kutuları toplayana kadar gidiyo fln. rezil bişey bence kohack serbest bırakılmalı. tek kötü yanı invisleri göstermesi , ona bi çözüm bulsalar iyi olur yoksa loot sisteminde bi sorun yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar