MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ya xbox'ı sattığımdan, PS2 ninde lensi yandığından beri konsolsuzum.. Karar verdim masraf yapıcam, aklımda xbox var ama bi daha toparlamam o kadar şey masraflı olur. PS2 nin herşeyi memory cardı filan var bi tek lensi bozuk. Bana masrafı ne kadar olur bunun? Ve değermi? Bir daha yanar mı? Ha bole paso arıza çıkarma riski varsa giderim xbox alırım daha iyi..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben 7 ay once aldim normal 120$'a aldim o civardan asa lens yok piyasada.[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 birde kesinlikle guvenmedigin yerden alma lens alirlen kutusunda iste vede gor yani aletine ne takıldıgını yoksa eski lensde takarlar ama sen bisi anlamassin[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 nasıl o kadar pahalı olyuor ps2 lensleri anlamıyorum. O paraya dvd writer alınır be :) Ya da ps2'ye xbox gibi normal dvdrom takma şansımız yok mu?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hayır malesef normal sürücüler olmuyor ps2ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hmm, 120 dolar ha? Endem'de mi taktırıyım sence?[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PS2 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 50$ şu anda ama daha sonra yarıyarıya düşecektir...[signature][hline]Ben SONY ile evliyim,çocuğum ise PSone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar