talkie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 abiler diez resetlenecek diolar bilen duyan haber wersin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 vrmı bole bir sey sen nerden duydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 BEnde ilk açıldığı zamanlar bi arkımdan duymuştum. Var sanırım.[signature][hline] Server : Paticik Race : Human Class : Patlatıcı Weapon: +8/105 Klavye Patlatılan başlık sayısı : 10x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 olamaz ole bir sey[signature][hline]Necromance LvL 45 Mage DieZ 1/2 aKuMa_Xen LvL 46 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Olur olur,xig e gelirsiniz sizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 walla oyle bi sey olurSa intahaR eDerim :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Np: 1xxxx Clan: WeRuleZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ahuhuhuh şaka gibi neyseki bana o kadar koymayacak askerliğe son 1 ay sizin için üzüldüm ama inş. olmaz[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 La Tam 60 oldukh ReseT yerDe deli olurum walla :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Np: 1xxxx Clan:GodLike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: aziiizzz, 27 Ocak 2005 10:39 tarihinde demiş ki: ahuhuhuh şaka gibi neyseki bana o kadar koymayacak askerliğe son 1 ay sizin için üzüldüm ama inş. olmaz Belki aynı yere düşer askeleri oyun için cafelere kaçırırız :D Nereye düştüğün bellimi?[signature][hline] Server : Paticik Race : Human Class : Patlatıcı Weapon: +8/105 Klavye Patlatılan başlık sayısı : 10x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ya buna inıyorsanız helal olsun. diez resetlenecek diyorlar. kim diyor ya, neden diyor, nasıl diyor demesindeki sebep ne :) ya boş şeylere zaman harcamayın gidin gazete okuyun,dergi okuyun,müzik dinleyin. bu arada askere gidecek arkadaşlar. sormak istediğiniz birşeyler olursa pm atın. çantanızda eksik kalmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aehueahuea Vay beee gittim geldim ders bile veririm diyorsun yani :D[signature][hline] Server : Paticik Race : Human Class : Patlatıcı Weapon: +8/105 Klavye Patlatılan başlık sayısı : 10x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Zuahaha vangel Sen askerlikh yaptin mi lem :) NerDe yaptin bakhim sen.. Ben ÇorluDaydim..[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Np: 1xxxx Clan:GodLike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 cs oynarken çok faydasını görmüştüm askere gitmenin. ya askerde çarşı izninde cafede cs oynamıştım.şaka gibiydi ya :) gerçek silahla ateş edince cs dende zevk almamaya başlamıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Isparta 40. Piyade Er Eğitim Alayı Havan er eğitim taburu karargah kısmı kısa dönem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AgaM_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 olaz herkez g..... bışıler uyduruyo :D :D :D :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CeZaM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 selam millet ben bu janderin ebesini öpeyim ha :) ben ice mage yim adam benim stand puanlarını yenilettin ne güzel 160 int vardı bende adam geldi benide paper mage yaptı a.q aga ya allah askına söyleyin ice mageden paper mage olur mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Zuahaha Sana Mustahaktir :)[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Np: 1xxxx Clan:GodLike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ef243fweasd1 Yuh hadi seni geçtik milleti niye peşidnen sürüklüyon? :) Hadi onu da geçtik başka mage bulamadınmı gittin ice mage paper yaptın:D Elinde olsa sen paper warriorda yazparsın. SEnin başına ne gelirse bu paper lıktan gelicek demedi deme ;)[signature][hline] Server : Paticik Race : Human Class : Patlatıcı Weapon: +8/105 Klavye Patlatılan başlık sayısı : 10x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 inşallah reset lenir bizim kafedekilerin charıda gider lvl 60 var 4 tane onların suratını gormek isterim benle dalga geciolardi lvl 60 banlandıgında[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please. rockncoke, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: ya0 banad0 bisewy0 olfduğu0 yok kladvyewyew0 kolad0 d0dkuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Jander novayı kaptın mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar