Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ben soldata girerken şuana kadar istatiki olarak %90 oranla sunucuya bağlandığı zaman gri bir ekran çıkıyor ve takılıyor. Şuana kadar yaklaşık 10 deneme içinden 2 tanesi başarılı oldu. Bunun nedeni ne olabilir acaba? Daha önce cevaplanmış bir soru ise affola[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 directx'inde problem varsa olabilir sanirim. baska fikrim yok. :)[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Soldat klasörü içindeki config Ayarlarını Default a getirip Fullscreen i de kapa dene. Baktık olmadı olması lazım:P Ses ayarlarıda etkiliyor görüntüyü dediğim gibi default yap[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 %90 ve 10 denemeden 2 si başarılı matematik kaçtı senin :-p soldatında da soırun olabilir[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Ardeth, 26 Ocak 2005 22:19 tarihinde demiş ki: yaklaşık 10 deneme içinden 2 tanesi başarılı oldu. :) full screen çıkardım olmadı. Sesi kapadım olmadı. Sonra bişiler yaptım oldu bende anlamadım hehe. Ama paticikte sorun mu var? Giriyorum ekran açılıyo oyuna girince atılıyorum.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 oyuna girer girmez kicklenme olayı bazen oluyor; yaptığımız kullanıcı kontrolü sisteminden kaynaklanıyor. zaman zaman sorun yaratıp geçiyor sanırım, daha seyrek hale getirmeye çalışıyoruz ama.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar