karatan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 yaz başı alındı kutusu garantisi vs her şeyi var. 150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 düzeltiyorum şubat 2015 faturalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 vay arkadaş ya 1 aydır satmaya çalışıyorum 150'ye kime sattın çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Forum disi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 zaten yakinda ole bir site acicam..forumdisigitti.com diye..masallah sahane satis oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 abi forum dışı ölücünün birisi 100 liraya çekmeye çalışıyor fiyatı, şeytan diyor kutuya bir tane hıyar koy yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Valla hocam yalanla dolanla işim yok. Buraya 150'den koydum ki ilk önceliğim burası arkadaşlar faydalansın diye ipleyen olmadı. Sonra sanalpazara DH'ye filan koydum 3 gün durmadı ürün. http://i.imgur.com/qyXRrLX.png Sanalpazar'da 165 -kargo benden- şekilde gitti. Ücretsiz kargo iyi bir opsiyon oluyor zaten ucuz anlaşmalı olduğu için. Kesinlikle tercih edin ki sizi tercih etsinler. Enteresandır, sanalpazara ne zaman ürün koysam kesin bir şekilde gidiyor. Deneyin arkadaşlar listeleme için de ücret almıyor. 90 gün listeleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar