lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 ne zamandır aklımda bi türlü hatırlayamıyorum platform oyunu, 96-97 lerde oynamıştım elemanlar top gibi ibşey atıyorlardı yerde yuvarlanarak geliyodu falan hatırladığım özelliği, ileri geri haricinde, içeri dogru - ekran yönüne dogru- yaslanabiliyorduk, yani karanlığa saklanmak gibi, bu şekilde top önümüzden geçip gidiyordu, yaratık tarzı bişeyler vardı yeşil falan var mıdır adını hatırlayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Blackthorne blizzarddan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 fifa 96 ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 abbys oddworld gibi bi ismi vardı herhalde bakamadım şimdi google'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Kaede said: Blackthorne blizzarddan hacı budur helal yav böyle miydi grafikleri o zamanlar ağzım açık oynardım bunu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 birbirlerine ateş ettikten sonra durmalarının mantığı neymiş ki o blackthrone blackthorne de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar