Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Duvardamısın çocuk! Yine mi çıktın ellerin hafif? Kolların cılız? Tırmanışın belirsiz? Duvardamısın çocuk! Gözlerin ufka bakıyor Yalandan vaatler cebınde Ayakların yalın Duvardamısın çocuk! Yalvarışlarımı duysan Ellerımden tutsan Benıde o belirsizliğe atsan!! *! Silüet az önceki yaptığı hareketin nedenlerini sorgularken duvarın üstünde gözlerini dikmiş ona bakan kumral mavi gözlü çocuğun kinini okuduğunu hissettiğinde önünde duran eski metro girişinin gölgelerinde kaybolmayı yeğledi...*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 dewam et .... spr yaw... ellerin dert görmesin walla...:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 dvm.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar