Dynun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 o olayın olduğu liseyi çok merak ediom . adını alabilir miyiz ? :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 benim okuduğum yıllarda lise böleydi, aptal aptal eşşek şakaları yapan insanlardan tut, göz yaşartıcı sprey sıkanlara lavabo kıranlar, sigara içip artislik yapmaya çalışanlara, tuvalet yerine tuvalet dışındaki yerlere işeyenlere, sabunluklara tükürenlere/işeyenlere ben bunları yapanları çok gördüm, genelde uzak durmaya çalıştım ama biraz büyünce geçiyo, akıllanıyor fial tahminim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Dovedan sasmicaksin[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Qui Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bu mail hala dönüyor demek. Bana geldiğince risk 100% değildir daha azdı giderek artmış lol.. %100 risk nedir birde yahu. Öeh..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 elleyince direk kanser lol yanında bi sabun taşımak çok kolay esası kredikartı taşımak gibi bişi küçük kapları olanlar var kullanır koyarsın suda geçirmiyo sürekli taşımak zor ama[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Öne çıkan mesajlar