everlasting Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 benim ufak kuzen internet explorer'a şifre koymuş ve unutmuş. o yüzden kendi bilgisayarımdan internete giremiyorum şu anda. bu işi nasıl halledebilirim format dışında of... çok sağolun şimdiden... :([signature][hline]Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya; Bunun verdiği mutluluk da az değil ki / Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa, Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 xp mi kullanıyosun ona göre bişi soylıyecem[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
life_e Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Direk Mozilla Firefox yükleyip kullanmanı tavsiye ederim.Explorer'dan çok daha konforlu bir browser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 evet ben de firefox kullanmanı tavsiye ederim. hem çok çok daha güvenli, adware/spyware'lerden daha az çekersin, hem de genel olarak daha kullanışlı. www.getfirefox.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 eğer nt tipli bişiy kullanıyosan denetim masasından girip başka bi kullanıcı aç sora da o kullanıcıyla giriş yap olmazsa explorer ayarlarını (sağ tuşla tıklanınca çıkan) restore defaults yap. veya başka bi browser yükle, denetim masasından explorer ı kaldırıp yenisini yükle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben olsam döverdim:P niye koyuyo elalemin bilgisayarına şifre mifre[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 tabi dövmek daa yaratıcı bi çözüm katılıyorum ben de döverdim aklıma gelmedi ama sorunu barışçı yöntemlerle çözmek önerilmiş hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ah su kuzenler yok mu benimkide klavyeyi almıs (kablosuz) en son buldugumda küvetin icindeydi :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar