Ceday Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Simdi benim elimdeki cok büyük bir datayla chart cizmem gerekiyor da php'de, onun icin sizlere bi danisayim dedim. Daha yeni yükledim php 5.0.3 ü ve php hakkında pek bi fikrim yok :) Ne zaman basına oturup ögreniyim desem de hep salladım şu php yi.. Gerçi gene pek ögrenmeye niyetim yok, su ufak işi bitirip bırakcam ehe Nette güzel bikac library buldum chart cizmek icin. Henüz denemeye fırsatım olmadı ancak benim aslında asıl sormak istedigim dynamick sekilde cizdirmem gerekiyor bu chartları ve datalar da excel dosyasında. Simdi php de excel okutmak icin library var mı? Yoksa ben baska bi dil de okutup o datayı php'de kolay okuyabilecegim bir sekle cevireyim..Ama neye? XML, textfile?? 30mb lik bir excel dosyası yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Com diye bakarsan bulursun sanırım php.net'te. ben de pek anlamam phpden. detaylı bir incelemen lazım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hmz ewt var bisiler..ordan bakarım artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar