Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patinaj Kişisel Durum Güncellemeleri

Vodan

Öne çıkan mesajlar

ben de cok fark yok sanirim

orada ki range sport hala duruyor aile icin kullaniyoruz, yakin zamanda satacagizda ne zaman bilmiyorum,

Cayenne kullaniyorum,ama pazar disi genelde hic araba kullanmiyorum araba icini bir sekilde sofore gecirdim, istanbuldaki zaman kaybi ve delilikle sinirim bozuluyor. Acikcasi araba kullanmaktan haz almiyor gibiyim burada.

Spor arabalarla alakam kalmadi en 2014 te sattim arabami. Belki su kopruler acilir ne biliyim yollar biraz rahatlarsa almayi dusunebilirim onun disinda istanbulda gercekten manyaklik.

Is konusunda kardesimle bir ajans kurduk yeni o zaman beri, paramecium sana cevap donemedim gidemedim cunku bu arada, ciftlikle ilgileniyoruz.

Kazaskerde suadiye goztepede ev almak isteyen olursa haber etsin :)) insaat yapiyoruz halen falan fistan.

onun disinda buyuduk iste hala evlenmedim, bir ara gaza gelmistim ama su an evli ve mutlu etrafimda kimse buyukler disinda kimse yok gibi, kim evlense bosaniyor, cocuk yapabilende hayatindan mutsuz. Iste yalandan abi cocuk muthis birsey aslinda deyip hergun kufrediyor.

:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...