palanor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Novice Rifleman,Level3 Brawler,Level 2 pharmacy, Eves Aenoza Human Full Cd,Box herşeyiyle satılıktır, İzmir içi olursa sevinirim, 24 ocak ile 29 ocak tarihleri arası istanbulda olucam bu tarihlerdede elden verebilirim 15 ocaktan 15 şubata kadar account (1 aylık süreylede ödenmiştir) 55 Milyona Satılıktır Msn:[email protected] E-mail:[email protected][signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bir şehit daha veriyoruz...[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 gwindon swg oldu bunu kabullenmen lazim..hatta swg degil butun mmorpg ler oldu..yani ne diyecegimi bilmiyorum sole diyim anlatım bozuklugu olursa kusuruma bakma :) ip bikere koptu bi daha da tamir olmaz..soe nin swg i canlandırmak adına yapacagı hatta gec kaldigi combat revamp i yapsa butun buglari duzeltse bile artik kopan ipi tamir edemez bence..bu noktadan sora artık yapılacak en ii sey swg in bittigini kabul etmek..ve hatta wow a baslamak.. yani alıcı bulacagıma inansam bende acc satabilirim burda ki herkes gibi ama artık jedi harici bi acc un satılacagınada inanmiyorum.. yani bundan 1 yıl once sole bi topic acsam..Satılık char eclipse master Doctor master Heavy Swordsman icinde 500 k ve kaliteli buffpackler (25lik crate halinde 15-20 tane olması gerekiyo yani 350 kusur kere buff yapabilirsin 14 k dan hesap et..)woundpackler vs.. res cıkarmak icin gerekli aletler 100 milyon a satıyorum desem elbet bi alıcısı cıkardı..ama su an yazsam alıcı bulacagıma inanmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 wowa baslamsam alaırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
palanor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bende başlıcam Bu arada Char Novice Tka@20000xp Novice Rifleman@90000xp kasıoz can sıkıntısından naapalım ah kotor 2 gelsede onu kassak bari:) [signature][hline]SWG : Eves Aenoza WOW(soon): Palanor Windsire Msn:[email protected] E-mail:[email protected] [Bu mesaj palanor tarafından 22 Ocak 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kardes istanbula ne zaman geliyosun almayı feci sekilde dusunuyorum bana wowdan hayır yok bari swgye baslıyımda icim rahatlasın uste yazan fyta bak[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar