Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 GEd said: Application uzerınden araba ile kontakt için.. backend denilen , appın server (backend?) uzerınden mı araçla haberleşmesi oluyor? MQqqt bu durumda serverda çalışan protokol mu oluyor? Pub/sub messaging model uzerinde, server/client haberlesmesini belirliyor, packet yapisi pdu lar etc. ZeroMQ dan basla. Edit: App den kastin burda embedded device yani client, backend den kasit da server side. Ortam de son kullanicinin elledigi herhangi bir node yok, lakin M2M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 bakıyım..kutunu boşalttasana daha sonra başka sorularla geliyim özelden, sen yetkili bir abiye benziyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 sharky said: . Bence hepinizin kafası gayet basıyor da cocuklar iyi de arkadaslari ...iste..bozuyorlar bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 senko said: ehm öhm sharky bey... senko alin diyor beni de alin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 olm orada yazanları bilsem mr. robot olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 3,5 yil da transmisyon planladim ama yine bana uymuyo bu is pek. Tam da avea ile yollari ayirirken iyi olurdu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar