Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 GEd said: Application uzerınden araba ile kontakt için.. backend denilen , appın server (backend?) uzerınden mı araçla haberleşmesi oluyor? MQqqt bu durumda serverda çalışan protokol mu oluyor? Pub/sub messaging model uzerinde, server/client haberlesmesini belirliyor, packet yapisi pdu lar etc. ZeroMQ dan basla. Edit: App den kastin burda embedded device yani client, backend den kasit da server side. Ortam de son kullanicinin elledigi herhangi bir node yok, lakin M2M.
GEd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 bakıyım..kutunu boşalttasana daha sonra başka sorularla geliyim özelden, sen yetkili bir abiye benziyorsun...
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 sharky said: . Bence hepinizin kafası gayet basıyor da cocuklar iyi de arkadaslari ...iste..bozuyorlar bunu..
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 senko said: ehm öhm sharky bey... senko alin diyor beni de alin..
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 olm orada yazanları bilsem mr. robot olurum
toggie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 3,5 yil da transmisyon planladim ama yine bana uymuyo bu is pek. Tam da avea ile yollari ayirirken iyi olurdu :/
Öne çıkan mesajlar