BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 UYARI : LÜTFEN GEYİK YAPMAYINIZ! [i]Xigenon'da bulunan clan sahip/assistleri clan isimlerini ve aldıkları en alt lvlı yazarlarsa sevinirim.[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Mükemmel Oyun Keyfi [Bu mesaj rockncoke tarafından 26 Ocak 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ee?[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Mükemmel Oyun Keyfi
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 SlashTown Name:oQo LvL:5x PunisheR deydim clan sahibi charını sattı bende cıktım cünki tek elit adam oydu clandaki.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned My Logo Click Please.
Ani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Sultan's clanmaster: CaesaR Asist:1Zer0 2LanS alt klani war bide clanmaster:Polatalemdar asist : korn die biri wardi dierini unututm :D
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben yeniyim x de sultanlarin lvl ortalama kacc
Öne çıkan mesajlar