Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Demon Stone'u geçenlerde frp ve rpg açlığından aldım ama oyun rotk gibi çıktı ( return of the king ) . Ama güzel bir eklenti var oyunda , chapter yani bölüm sonlarında experiance point ve player gold'ları harcamak için bi window çıkıyor. Toplam exp ve gold her kişiye hero'ya aynı miktarda veriliyor. Yani rotk'da exp ortak ama bunda bölüm sonunda 5312 exp topladıysanız Rannek'e 5312 , Zhai'ye 5312 , Illıus'a 5312 exp veriliyor. Bu çok iyi. Altın sistemi de böyle. Bu explerle skill ekliyoruz. Gold ile ise armor alabiliyoruz. Kılıç falan alıyoruz. İlk chapter'ın sonu plate armor aldım ve üstümde acaip karimza durdur :lol: . Aynı şekilde upgrade'ler ile görünüş biçiminizi değiştirebilmek güzel bi sistem. Ama oyun yüksek performans istiyor. Makinanız sağlam deilse 640*480'de bile feci kasıor. PS2 oyunu olduğu belli zaten çünkü kontroller launcher'dan ayarlanıyor. Hero'lar Rannek ( warrior ) , Zhai ( thief/rogue) , Illius ( sorcerer [erkek] ) . Zhai'nin ise en güzel özelliği özel belirlenmiş alanlarda invis olması. Oyunu tavsiye ederim. Klasik bir action oyunundan beklenenin fazlasını veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 not : Rpg ve Frp hastası iseniz sakın Demon Stone'u almayın. Demon Stone sadece pure action bir oyundur. Aman sakın ha Rpg diye almayın , zaten 3 cd , yazık olur paranıza...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 senin konfigürasyon nedir ? acayip almak istiyor canım oyunu ama kasmasın şimdi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 benim celeron 1,3 ram 512 ekran kart siluro fx 128 ... şimdiye kadar doom 3 dahil hiçbi oyunda kasmamıştı. :P artık celeron yaşlandı demek , bi p4 almanın zamanı geldi galiba...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 forgotten realms için bence baldur's gate 2 ve tob oynayın sonra bi daha oynayın sonra bi daha sonra bi daha ... bence forgotten realms adına yapılacak bu olmalıdır ha çok zorlarsak bi NWN, pool of radiance belki de icewind dale eklenebilir, o anki açlığa bağlı eheh.[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 baldurs gate ve nwn serileri diyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar