Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskişehirde bir sürerli oyun için...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eskişehirde sürerli bir oyun için 1 kız oyuncu ve 1 erkek oyuncu ariyoruz..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Maedhros iyi frpcidir (sürerli oyun ne abi ? )[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
devam edicek anlamında..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
maedhros'a ö.m at istersen çok sever kendisi frp yi..[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
said:
Deviss, 12 Kasım 2004 16:25 tarihinde demiş ki:
maedhros'a ö.m at istersen çok sever kendisi frp yi..

Kendısı ılgılenıyor ıse atar Sn Devıss...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
TTrast o rolu ancak bır kız olan anlıyabılır ve hıssıyetını taşıyabılır o yuzden...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
public bir yerde oynayacaksanız izlemek isterim[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
Mesaj tarihi:
Umut bır haftadan once haber verıcegım son olarak bır kız oyuncu arıyoruz.

Şu an grup şöyle..

Ikı erkek Ikı kız.. Senıde lısteye aldım son bır kız oyuncu bulmamız ıcın beklıyoruz haber edıcegım..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Kendisi bana msnden eskişehirden frp oynayacak adam aradığını söylemesi üzerine bu mesajı attım.Online olsaydı emin ol buraya mesaj atardı...Sn Soulbringer

[Bu mesaj Deviss tarafından 27 Kasım 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İlk oyunun tarihi belirlendi Subat 13 te herkesi izlemeyede bekleriz yer şimdilik Arkadaş kafe..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Ne tarafta arkadaş kafe. biraz tarif. oynayamasak da tanışmaya geliriz. Adalar civarında mı?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
Evet Adalarda turuncu nun arkasında..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...