Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Eskişehirde sürerli bir oyun için 1 kız oyuncu ve 1 erkek oyuncu ariyoruz..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Maedhros iyi frpcidir (sürerli oyun ne abi ? )[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 devam edicek anlamında..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 maedhros'a ö.m at istersen çok sever kendisi frp yi..[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben varım ama şu anda eskişehirde değilim bayram dönüşü oynayabilirim seve seve[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Deviss, 12 Kasım 2004 16:25 tarihinde demiş ki: maedhros'a ö.m at istersen çok sever kendisi frp yi.. Kendısı ılgılenıyor ıse atar Sn Devıss...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
TTrastafarian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 merak ettigim sey nicin bayan oyuncu aradıgınız frp ile cinsiyet arasında bagıntı kuramadım....
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 TTrast o rolu ancak bır kız olan anlıyabılır ve hıssıyetını taşıyabılır o yuzden...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 public bir yerde oynayacaksanız izlemek isterim[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 nldu frp olayı ben şu anda eskişehirdeyim vize haftam var bitsin ben oynayabilirim erkek rolü için
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Umut bır haftadan once haber verıcegım son olarak bır kız oyuncu arıyoruz. Şu an grup şöyle.. Ikı erkek Ikı kız.. Senıde lısteye aldım son bır kız oyuncu bulmamız ıcın beklıyoruz haber edıcegım..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
umutsavaci Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 peki haberlerini bekliyorum lordum[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Kendisi bana msnden eskişehirden frp oynayacak adam aradığını söylemesi üzerine bu mesajı attım.Online olsaydı emin ol buraya mesaj atardı...Sn Soulbringer [Bu mesaj Deviss tarafından 27 Kasım 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 İlk oyunun tarihi belirlendi Subat 13 te herkesi izlemeyede bekleriz yer şimdilik Arkadaş kafe..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Ne tarafta arkadaş kafe. biraz tarif. oynayamasak da tanışmaya geliriz. Adalar civarında mı?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Evet Adalarda turuncu nun arkasında..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 arkadaşlar ben sömestre tatilinden dolayı o tarihte eskişehirde olamıycam o yüzden herkesten özür dilerim[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Öne çıkan mesajlar