Untouchapple Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Selamlar. Zamanında katıldığım monster bilgisayarın düzenlediği hikaye yarışmasına gönderdiğim öykümü kimsenin görmeyeceği bilgisayar belgemde saklamak yerine burda yayınlıyorum. Mesaj kalabalığı yapmamak içinde açtığım blogspot sayfamdan okuyabilirsiniz. Eleştirilerinizi esirgemeyin :) http://hksyazi.blogspot.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Cok güzel ama kısa hikaye den cok daha fazlasını olmak istemiş, okurken bunu hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 yeni gordum mesajini umudumu kesmistim kimse birsey yazmadigindan :) cok dogru tespit etmissin hikayenin formati 4000 kelimelikti ve benim aklimda cok daha fazlasi vardi o nedenle olaylari desteklicek bir cok arkaplan hikayelerini kismak zorunda kaldim bir kac bolumde cikartmistim. zaman ayirip okudugun icin tesekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Ayni dünyada gecen başka kısa hikayeler yazarak devam etmeni temenni ediyorum. Başka hikayelerin de varsa paylaşırsan ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar