sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Kendi adıma soyluyorum, Malmsteen-Anguish and Fear(her ne kadar yngwie gibi calamasam da calmaya calışırken bile aşırı zewk werıo) Mozart - Turkish Rondo (cok hoşlaşırım) Megadeth- Killing Road(gazz)[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Spirit Crusher ! Her anı zevkli ehe...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 dont cry öle bi yeri var onun ondan[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hangar 18 Without Fear Kam edik : Thor arise'i dinledim o da gaz bi şarkı. Tey teheeey.. edik2 : Thor Arise'ın ritmini kedimin üstünde yaptım kaçtı. [signature][hline]I lie here in my blood And see my family get killed I feel abandoned by my god I fear death's chill [Bu mesaj Abandoned tarafından 23 Ocak 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Abandoned tarafından 23 Ocak 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 tear away- drowning pool symbolic - death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 oasis - stop crying your heart out queen - barcelona santana - smooth, corazon espinado[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 metallica - seek and destroy slayer - south of heaven, black magic megadeth - holywars(gerçi bunun hepsini çalmıyorum girişini çalıp gaza gelip bırakıyorum gerisini öğrenemedim henüz hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 death - suicide machine death - spirit crusher black sabbath - into the void iron maiden - phantom of the opera gibi gider :)[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ne bilim mesela Nightwish - Wanderlust[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Herhangi bir zaman, her hangi bir yerde, uygun adamlarla blues ritminde bir "Jam session" yapmak, doğaçlamanın dibine vurmak. Kralını tanımam.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ytse jam Pentagram Give me something to kill the pain ve Gündüz Gece acayip süper girişleri ikisininde tek gitarla zevkle çalınabilcek ender şarkılardan Metallica Master of Puppets şaşmaz ehe Judas Priest Night Crawler yine tek gitarla çalınabilen sağlam bi parça Megadeth Holy Wars - ehe gitar becerimin üstünde bi parça olmasına rağmen aylarca çalıştım , tamamını çalıyom aşşağı yukarı aşırı gaz ehe gidiyo öylee[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Sirnaber, kral olarak anca BB.King tanırım. Bir de king Gimli'yi tanıyabilirim :) Hadi kardeşim, kaçıl, doğaçlama yapacağım ben.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Tornado of Souls - solosu yeter Master of Puppets - girisi super Mabel's Fatal Fable - Jason Becker...[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Benny Benassi - Love Is Gonna Save Us[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Take 5[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Deli_Haci, 23 Ocak 2005 20:56 tarihinde demiş ki: Herhangi bir zaman, her hangi bir yerde, uygun adamlarla blues ritminde bir "Jam session" yapmak, doğaçlamanın dibine vurmak. Kralını tanımam. o jamminglerden benim davul hocam kaydetmişti 45 dakkamı ne, hastası olmuştum, müzikal orgazm direk[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya master of puppets ı nası unutmuşum. Ama artık calmak zewk wermıo cok caldım eskıden sabahtan akşama kadar master da master.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dave_Mustaine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Megadeth-Holywars[signature][hline]Absolutely Nothing We Trust.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tabi olum adamın halay ekibi var onlar halay çakmicekte bizmi çekcez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ac/dc - thunderstuck zz top - tush[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Deli_Haci, 23 Ocak 2005 23:24 tarihinde demiş ki: Bir de king Gimli'yi tanıyabilirim :) e biz bu king gimliyle yapıyoz jam session arada hatta dün softly as in a morning sunrise yaptık piyano davul sadece (bassçı gelmeden :P) çok eğlendik hehe şimdi ben de mi kral oluyorum :D[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Delanoresse, 23 Ocak 2005 19:47 tarihinde demiş ki: ytse jam severek calardim eskiden paganini caprice no 5 da severdim simdi en cok sevdigim love comes again'den traffic'e gecis yapmak ;) ben hala soloyu çıkaramadım hll olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Sarah Mclachlan - Angel (piano) Crematory - Take (gitar)[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Platanouse, 24 Ocak 2005 01:51 tarihinde demiş ki: Take 5 +1. içim oynaşıyo duyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 +2 oldu...dariel hem piyono hem gitar mı çalıyorsun... biraz özel oldu ama... bu arada iyi müsizyen insanlar başka enstruman da çalar mı? bence sadece bir şey iyi olunur ama örneğin piyano bilinmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar