di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Selamlar, 1 Ayligina Turkiye'de olcam kardesin ameliyati icin ama aracsiz olamam. sixt'e falan baktim yalniz hem fiyatlar ucmus son dakkaya biraktigim icin hem de verdikleri KM siniri sadece 3K km, yetmeyecek. Haliyle servet odemeden ayagimi yerden kesicek bi arac bakiyorum. Var midir bildiginiz sorabilecegimiz bi yerler? Butce ne derseniz, aracina gore ayarlarim ben de kendimi, dizel otomatik qashqai verilirse gunluk 100 liraya bik bik etmem mesela ama gidip de Mersin gibi yerde Clio'ya gunde 80-100 lira veresim yok hic. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 geçen sene ekar'dan 50tlye fiesta kiralamıştı galiba arkadaş , unutmazsam sorayım yarın tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Tim Vodafone Red ile Budget'tan %50 indirimli araç kiralanabiliyor. Bi araştırsana onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar