Tyro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bu da benden gondor soldier. bu da rohan süvarisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 saçma bir soru soracam belki ama bunları sen mi hazırladın... yoksa model koleksiyoncusu musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 pek anlamam/bilmem. Ama renk tonlamsı bakımından, diğer gördüğüm modellere nazaran daha ciddi bir havası var.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 evet o konuda iyi ama model dediğin şeylerin büyükleri daha çok hoşuma gidiyor...bir model rc, ya da bir uçak... ama böle şeylerin modellerini hazırlamak gerçekten zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kendim boyadım desem.Tank ve Figür modelcisiyim. Ayriyeten uçak modelleri de yaparım arada sırada. [Bu mesaj Tyro tarafından 26 Ocak 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar