Dagger Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Yayın Akışı Çizelgesi eksik var tonlarca eksikleri söyleyin yazayım[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sunu bıraz daha kucuk yapsaydın dagger ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 paticik radyo diil pepelek radyo[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi sinirim bozuldu zırt pırt forumdan kimin yayını ne zaman die takip etmekten geçici olarak idare eder işte[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 yani aslında kendime yapmıştım bunu :)[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi 4 e kadar diil mi işte?[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 persembe 5-7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 aa paticik radyo yeni mi? hayirli olsun ehu, bizim de bi pepelek radyo var nacizhane, sizinkinden daha uzaga i$er belki bi gun yaristiralim mi sidikleri? =pppppp eee lolmu$ cok cizelge olsun, sarki listeleri olsun, `now playing` ve bi suru zimbirti web sitesinde zaten olucak, yorulmusun sen bosuna kardes =p ya ben anliyorum gencsiniz, heycanlisiniz, pek bi gazsiniz, hemencik hersey oluversin falan istiyosunuz. ole diil ama isler =] kizamiyorum da onun icin ehe guluyorum sadece. ama inan isin etigini falan dusununce azcik ayip bisi su yaptigin. cizelgesini cikardigin radyonun adini bile bilmiyosun, birak adini bilmemeyi, sorumlularini tanimiosun, onlarin da zaten kafalarinda cizelge olsun kenarinda fiyongu olsun kurdelesi olsun cicili bicili bisiler planladigini dusunemiosun, bilmiosun ki bu radyoya ismini vermis kisi hayatini web siteleri, cizelgeler yaparak falan kazanio hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi hyr harbi sinirim bozulduundan yaptım[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 yaws bence bıraz fazla sert cıktınız cocuga nese[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Dagger, 07 June 2003 20:09 tarihinde demiş ki: abi hyr harbi sinirim bozulduundan yaptım nie bozuluyo sinirin? ne cabuk siniri bozulan bi nesil yetisiyo bole, ben ciddi ciddi uzuluyorum adiniza. baska bi thread`de yazmistim, yoluna giricek elbet bunlar diye. dun bir bugun ikinci gunu radyonun. ulan radyonun sahibesiyim [lol sahibe lafini cok tuttum bi anda, malikane sahibesi kontes athe gibi hissettim kendimi ehuehu] ben acildigindan beri radyoyu iki saat dinledim, daha anca bugun ogleden sonra bi saat mi ne yayin yapabildim, o da ole tirickadan oldu, proje yetistiriyorum diye ofiste yasiyordum iki gundur. ne bekliosun ki? istersen kapatalim radyoyu, yayin falan olmasin, bikac hafta gecsin bole afilli web siteleri, cilgin atraksiyonlar ayarliyalim, ole acalim radyoyu. bu mu isinize gelir? siniri bozulmus, peh. benim sinirim bozulk ulan esas, radyonun adini bile bilmeyen dj ler yayin falan yapmaya basladi ben daha sesli yayin testi bile yapamadim vakit bulup. kimsenin de vaktinden calmak istemiyorum, rica ettim berk`e bugun 15 dakkani alabilir miyim yayininin diye de saolsun disari cikiomus, sen devral dedi oyle deneyebildim. sen sinir olma haddini bil, radyonun adini ogren, efendi ol, gul gibi gecinip gitcez bak. biraz sakin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bonela c.tesi 19-21 arası ben warı mdie konuşmuştukta praw war.karıştı işler[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ay allah be. ben 17-19 arsı olmuşum sonradan deişmişti doğru.arkadaşlar 4ten sonra boş olmasının nedeni benmişim.ufak okuma aksaklığından dolayı özür dilerim[hline]Balon Adam www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 athea heralde o anlamda demek istemedi :) bi sürü topic açılıyor ya, heralde ona sinir olmuş arkadaş onun için geçici olarak bir çizelge hazırlamış iyi niyetle.. o kadar kızacak birşey yok bence.. barış dostluk kardeşlik vs. :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 arkadaslar daha hicbisi kesin diil. ulan bi sakin olun be, iki gun oldu daha acilali radyo aloooooooooo kesin bisi ortaya ciktiginda zaten yayina acicaz ve goruceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 yeni açıldı vs. ya herkes bir gaz oldu ondandır bu heyecan geçer zaten 2-3 güne herkes hevesini alınca[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 yok ayol ben kizmiyorum biseye, komik gelio tam tersi, mesajlarimda da ole yazdim zaten. ama bisilerin farkina varilmasi icin arada gozune gozune sokmak lazim ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 gözüne sokmak lazım da, gözünü çıkarmak gerekmio ama ;) eh o zaman bu topic ibret olsun diyorum. bir daha hata yapacak olan bu topici görsün, korksun ve sussun :p[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bunu okuyunca herkesin sakin olması gerektiği aklıma geliyo öyle olun diyenler bile heyecanlı[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: green_martian, 08 June 2003 00:07 tarihinde demiş ki: bunu okuyunca herkesin sakin olması gerektiği aklıma geliyo öyle olun diyenler bile heyecanlı[hline][b][i]-->Four String Magic<-- +1 [Bu mesaj Gallant tarafından 08 June 2003 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Birisi djlerin ne tür müzik çaldığını yazabilirmi yada her dj yazsın ne türk müzik çalıcağını[hline]Hit the battle now we high speed With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 efet pek karışık durumlar meslaea ben dün sabah kalktım baktım boş atladım hazırlıksız bişisiz öyle cup diye sonra online dj bakınıyorum yok sağlsun athe kurtardı benide yoksa yetişemicektim ada vapuruna =) saatlei değişiyo yenileri geliyo flaan iflan durum bi hatfa geçsin poturur yerien her bişey[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bone neredesin![hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar