hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ben orn: veriim -ben:baba ne zmn kalkıoz? -babam:dur olum dıpte rakı kalmıs zıyan olmasın ıcıyım gunah tır zatı ben koptum orda ________________ -ben:abla sen ne zmn mugla ya gıdcen -ablam:dun gıdcem :lol: vs...vs... peki sizin basınızdan gecen bole acaip dialoklar oldumu.....[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 -Dur olm babam çağırıyoo -Hangi baban ?? - O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 21 Ocak 2005 03:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Frigg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 babam havalanına giderken cep tlfnunu evde unutmuş bide yurtdışına gitcek annem:aaa şaşkın adam tlf evde unutmuş çabuk ara gelsin alsın ben: :-?
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 -bu topic garbage -hangi garbage?[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 osman kılıcımı çaldı replikleri. ----------- bir de ankomiği bir olay vardı şindi bizim arkadaş okul kantinine girmiş kamışları yürütüyormuş. sağda da küçük bir radyo var şarkı mı türkü mü öyle bişey çalıyo. arkadaş kamış çalıyo dedi bana herkes yanımızda ben de ciddi ciddi dinledim arkadaş bateriye davul diyo heralde flüt felan kastediyo olsa gerek diye ama baktım adam saz çalıyo ne alakası var felan dedim gerisi dumur zaten anlatmayayım rezil olurum[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: zeyra, 21 Ocak 2005 02:58 tarihinde demiş ki: babam havalanına giderken cep tlfnunu evde unutmuş bide yurtdışına gitcek annem:aaa şaşkın adam tlf evde unutmuş çabuk ara gelsin alsın ben: :-? +1 mayaq[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
sheref Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: John_Petrucci, 21 Ocak 2005 02:54 tarihinde demiş ki: - Dur olm babam çağırıyoo -Hangi baban ?? - O_o budur yaw :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Böyle replikler yiğit özgürde çok mevcut adam hepsine kurban gitmiş galiba =) - Erkan annen beni çağırıyor - E git ozaman - E iyide niye seni değilde beni çağırıyor - Beni pek sevmezde belki bunu bilenler hatırlar :)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 21 Ocak 2005 03:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ahh Yiğit Özgür aahh[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 valla bi ara duymuştum patilerden birinden -Siz kardeşmisiniz? -Hayır ben sütcüden , o tüpcüden -x_X[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char® , 10m coinse satılıktır
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 - Alo ? - He ? - Olm evden çıkmadan kapıyı alsana. - ... *uzun bir süre sonra* Ne ? - Boş CD demek istedim.[signature][hline]Consequences dictate our course of action and it doesn't matter what's right.It's only wrong if you get caught.If consequences dictate my course of action, I should play god and shoot you myself.I'm very tired of waiting.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Yanlış etiketleme çok oluyor bizde. "Olm lavaboyu uzatsana ?" "..."[signature][hline]Consequences dictate our course of action and it doesn't matter what's right.It's only wrong if you get caught.If consequences dictate my course of action, I should play god and shoot you myself.I'm very tired of waiting.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Aha bak bu aklıma getirdi bitane Ev telefonundan aranırım - Neyse ben şimdi dışarı çıkıyorum - İyi kapıyı kitledin mi[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 - Olm zor kaldırdım kıçımı ev konforundan geliyorum patlama. - O değil ya, evden çıkmadıysan benim montu getir diyecektim. - Beyninde damar mı tıkandı olm ?[signature][hline]Consequences dictate our course of action and it doesn't matter what's right.It's only wrong if you get caught.If consequences dictate my course of action, I should play god and shoot you myself.I'm very tired of waiting.
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 en gıcık olduğum olay ; Aşağıdan zile basarsınız , merdivenleri yavaşça çıkarısnız , kapıda sizi karşılar ; -Sen mi geldin ? -OooOooOOooOOoOoooOOo[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Alexi_Septimus, 21 Ocak 2005 03:22 tarihinde demiş ki: - Olm zor kaldırdım kıçımı ev konforundan geliyorum patlama. - O değil ya, evden çıkmadıysan benim montu getir diyecektim. - Beyninde damar mı tıkandı olm ? :lol:[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Messor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 -seni seviyorum aşkım -neden?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 -herkese benden çay ama halil e yok -abi neden bana yok -yok sana sen kazana düştün.. birinin imzasıydı sanırım [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 21 Ocak 2005 03:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Okuldan dönerim kapıyı acarım karşımda annem : annem : oğlum senmi geldin ? ben : yok anne ben gelmedim töbe töbe[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 danielin benzeri bende var : okuldan donerim belli bi saatte : ew teli çalar : -Alo -Alo naber -Geldin mi oglum ? -yok.... bu surekli oluyo oda anlıyo guluyo ama alışmış işte :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Bacyo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ohom biraz ukalalık yapayım. bu konu daha önce açılmıl bik bik bik. tamam kızmayın ukalalık yapayım dedim Aramaya inanmak: http://forum.paticik.com/view.php?id=98600 *!arkasına bakmadan kaçar*[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | ||
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: cintonick, 21 Ocak 2005 09:42 tarihinde demiş ki: danielin benzeri bende var : okuldan donerim belli bi saatte : ew teli çalar : -Alo -Alo naber -Geldin mi oglum ? -yok.... bu surekli oluyo oda anlıyo guluyo ama alışmış işte :) :lol:[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bu bir mahkemede geçiyo kadina kaç cocugu oldugu soruluyo kadin: 3 çocugum war 1 i kiz 2 si erkek.. Yargiç: hangisi erkek hangisi kiz...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Arkadaşlarım soruyor bana: -Ya birde şöyle birşey var bilirmisin? (adam daha olayı anlatmadan atlarım hemen) -Bilirim Bide şöyle bi olay var mesela arkadaşlar benim tanımadığım 1 kişi hakkında konuşuyolar: -Ya bu Cengizle şuraya gittik onu yaptık bunu yaptık.... -Cengize söyle ayıp etmiş bizi çağırmamış diye atlarım.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 kuzenle konusuoz -ben:psst kuzen ne dıcem fıkra bılıonmu -kuzen:ewet -ben:annatsan -kuzen:mayaktı lan neydi lan onun adı sen sole ben yerlerde kopuorum o arada :lol:[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Öne çıkan mesajlar