wanderer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Evet arkadaslar, yeni aldim cok begendim, multi yapacak adam ariyorum. Ama yeniyim daha, kotu oynuyorum ona gore. :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ben yaparim bende iyi deilim comp a karsi oynarik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bende yeniyim zaten gel compa karşı oynariz icq 87046681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Itina ile ele verilir.Özele lütfen.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 okeye 4 olunur... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ozel mesajlariniza bakin beyler. attim icq numarasini, buraya da yazayim: 84169577[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Biz hergün akşamlaro multi ron yapıyoruz ilgilenen msn messengerdan ulaşabilir [email protected] , gelmek isteyenler akşamları ulaşırsa bana yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bende aldım hadi multi yapalım :)[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ehe burdaysan bi el atarim simdi :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 lan hiçbir yerde yok bu oyun. Güya alıp da öss den sonra oynayacaktım. (Hoş şimdi de medieval oynuyorum ama :)) Bir türlü bulamadım ya oyunu!!!!! beni de ekleyin icq listenize, ben de oynayacam mutlaka 53088705[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 burdayım atalım :) server ı sen aç ama benim makina kaldıramayabilir ip ni pm atden atarsın [hline]I ma sucka for love..... [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 05 June 2003 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 isteyen varsa bu akşam çevirelim bi multi[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 cevirelim de hoca senin bu cokme olayini cozmen lazim..[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ya anlamadım walla Serious Watson Errror mu ne öyle bişey diyo windows a dönüyo :)[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakank Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: SM0KE, 03 June 2003 21:16 tarihinde demiş ki: okeye 4 olunur... :) 2 ye 2 eşli atalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 v1.01 çıkmış[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakank Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: arcane, 08 June 2003 03:52 tarihinde demiş ki: v1.01 çıkmış[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p: işe yaramaz o patch.. Sadece Gamespy patchleri var .. boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar