Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değişik bir iş imkanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sequo said:

Çok güzel yazmışsın kardeşim:) Serviside detaylı belirtseydin Vidyofoni diye çünkü BTK onaylı bir servis adamlarda boşuna araştırmamış olurlardı :)

Senin yazmanla şimdi paticiği milleti dolandırıyor sanmasın lar yazık olur vallaha :)

biraz daha detay verirsen btk nın sitesinden de göndereyim
bimer den gönderdim ilkini
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

dana onda batarız abi,doğuda çalıştıgım ıcın bılıyorum,ülkeye suriye(antep) ve iran(van) üzerinden çok yuksek oranda kaçak ilaç gırıyor ve biz baytarlar olarak genelde kaçak ilaç kullanıyoruz sığır ve koyunlarda.Küçük hayvanların ilaçları zaten normal insan ilacı ve para kazandırmaz (aşı dısında,aşı maliyet 1 tl,kar 50-60 tl)Sıgır ve koyunlarda tek seferde 5-10 bin kutu ilaç alıp satılıyor ve kar muazzam

Sequonun yaptıgı çakallıga gelince:yapsın abi,bir musibet bin nasihatten ıyıdır derler,5-10 tl ceza ile sözleşmeyı okumayı öğrenırler.

konu nasil buyukbas hayvana geldi? sequoya gonderme mi var? anlamadim.
Mesaj tarihi:
Ayrıca reklam önce vidyofoni.com/atiyorum_reklam linkinden hazırlanır. hazırlanan reklam onaya sunulur. Avea reklamı inceler sorun yoktur der ve yayınlar.

Daha sonra yayına girmiş reklamı /?reklam_sirketi_kodu_id=reklamid olarak siz sitelere entegre eder gelen üyeleri bu link sayesinde takip edersiniz.

Tüm kuralları avea koyar ve o belirler. Yani beni şikayet etmişsin benim sitemi şikayet etmişsin zerre zarar veremezsin bana.

Gidip aveayı şikayet etmen lazım.
Mesaj tarihi:
Rerore said:

iyi o zaman kredi kartları da iptal edilsin
web sayfasına 1000 lira ödüyor musun butonları konulsun

Mobil ödeme var zaten. Sinema bileti alırken yada bir ürün alırken mobil cüzdanın aktifse direk faturana yansıtabiliyorsun.

Bir çok kişide bunu kullanıyor. Arkadaşlık sitelerinde bile mobil ödeme seçeneği ile ödeme alabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
Rerore said:

Sequo said:

Çok güzel yazmışsın kardeşim:) Serviside detaylı belirtseydin Vidyofoni diye çünkü BTK onaylı bir servis adamlarda boşuna araştırmamış olurlardı :)

Senin yazmanla şimdi paticiği milleti dolandırıyor sanmasın lar yazık olur vallaha :)

istersen git cdevletin başına özel mektup gönder bu işi başlatan kim sanıyorsun avea da. Bu işin başında kim var hangi devlet yakını var sanıyorsunuz hey allahım.

Siz hakkaten kafayı çalıştırmıyorsunuz beyin yok kusura bakmayın.

Milyon dolarlık bir alan bu alan. İnanılmaz paralar dönüyor ve siz sanıyormusunuz ben ve benim gibi adamlar bu işten para yiyor sadece.

büyük balık kim bilir kimin damadı yada yakını haberiniz yok.

O yüzden kardeşim FBI a kadar yolun var heryere şikayet mektubu dilekçesi yazabilirsin.
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Glatheros said:

Sequo said:

hocam jet fadilin dijital versyonusun. Emsal karar olmamasi yarin yaptigin isin yargilama sirasinda yasadisi sayilmayacagi anlamina gelmiyor.

Tum bunlarin pek bir onemi yok aslinda. Insanlarin sasirdigi sey neden bunu yaptigin degil. Bununla nasil ve neden ovundugun.

Abi siz varya kendini akıllı sanan ama gerçekten hiç birşey bilmeyen insanlarsınız.

Sadece laf kalabalığı yapiyorsunuz.

Vidyofoni bir AVEA servisidir. Bizde bize vermiş olduğu apilerden bu servisin reklamını yapan ve servise üye kazandıran firmalarız.

Kısacası edilen karın %50 si avea %50 si bize kalmaktadır. Vidyofoni için.

Avea nın belirtmiş olduğu kurallar çerçevesinde reklamlarını gösteririz.

Aksi halde içeriye bırakmış olduğumuz blokenin yanacağı sözleşmede yazmaktadır.

Yani işin dolandırıcılık olduğunu düşünüyorsanız heryere şikayet etmekte özgürsünüz ama sistem lisanslı BTK tarafından onaylı bir sistemdir.

Müşteri temsilciliğinden her türlü hizmeti mevcuttur.

Beni yada api reklam sahibi diğer şahısları şikayet etmeniz boşa zaman harcadığınız anlamına gelir.

varsa sorununuz aveyı şikayet edin:) Siz hala durumu kavrayamadınız.

İdari mercii yanlış karar veremiyor çünkü. Saltanatta yaşıyoruz. İdari mercii kararlarına tedbir de konulamıyor. İptal edildiğinde hizmet veren ve yasallığını kaybetmiş hizmetten sebepsiz zenginleşene ve iş ortaklarına rücu edilemiyor.

hizmet sözleşmesi nedir, komisyon karşılığı ürün pazarlama nedir vs bilmiyoruz.
Mesaj tarihi:
Sequo said:

http://i.imgur.com/sIOxIP2.jpg

Yazının üstüne video önizlemesi geliyor sadece. Yazı puntosuda aynen budur vdeo önizleme gelince yazı kısmı aşağı kayıyor onay vermek için aşağıya inmesi lazım zaten yazıyı mutlaka okuyabilcek puntolukta.

Videoyu örneğin 'Çicişlerin son görüntüsü' şeklinde koyunca o heycanla barzo yazıyı okuyamayabiliyor.

Herhangi bir doğrulama SMS i gelmez WASP sistemde onaylıyorum dediği anda üye olur abone.

bunun aynısını ntvspor da yapıyor 9 tl alıyordu sanırım o haftalık.mantıklı aslında "DROGBA GALATASARAY DA" haberini görünce bunu okumadan onaylayan çok adam olur.

ama 14 tl fazla kaçmış sanki :P bari 10 tl falan deseydin az geçirseydin barzolara
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Ayrıca reklam önce vidyofoni.com/atiyorum_reklam linkinden hazırlanır. hazırlanan reklam onaya sunulur. Avea reklamı inceler sorun yoktur der ve yayınlar.

Daha sonra yayına girmiş reklamı /?reklam_sirketi_kodu_id=reklamid olarak siz sitelere entegre eder gelen üyeleri bu link sayesinde takip edersiniz.

Tüm kuralları avea koyar ve o belirler. Yani beni şikayet etmişsin benim sitemi şikayet etmişsin zerre zarar veremezsin bana.

dostum sakin ol
sadece onay butonuna yanına sms koduyla doğrulama ekletmeye çalışıyorum
seni şikayet ediyorum da yazmadım zaten, ilk başta bütün site/sistem sana ait zannetmiştim o ayrı
avea ya komisyonculuk yapıyormuşsun
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Rerore said:

Sequo said:

istersen git cdevletin başına özel mektup gönder bu işi başlatan kim sanıyorsun avea da. Bu işin başında kim var hangi devlet yakını var sanıyorsunuz hey allahım.

Milyon dolarlık bir alan bu alan. İnanılmaz paralar dönüyor ve siz sanıyormusunuz ben ve benim gibi adamlar bu işten para yiyor sadece.

O yüzden kardeşim FBI a kadar yolun var heryere şikayet mektubu dilekçesi yazabilirsin.

oyunu da akp ye veriyorsun sen :)
Mesaj tarihi:
di said:

Ya kimse kusura bakmasin da bosuna satasiyosunuz, bosuna bok atiyosunuz. Yillarca telefon hatlarina, melodi servislerine, katilmadiginiz halde cikan hediyelerine duduklene duduklene hassasiyet gelistirmissiniz belli ki lakin bu isin oluru bu.

Acik secik "kabul edersen seni duduklicez" diyosa ve sen okumadan kabul ediyosan o senin sorunun.

Legal kismina gelirsek yine sikinti yok zira o kanunu cikaran diyo bu boyle olcak diye, Sequo ya da baskasi da ona uyuyo, olay donup dolasip vatandasin hiyarinda bitiyo.

Bu olay tum dunyada boyle bu arada. Kisiyi yanlis yonlendiricek bisey yazmiyosa -ki onun da legali var, bkz: dark ui patterns- sikinti olmuyo.

ya geçenlerde androidimden arabada giderken oda tvyi açmak istedim. açtım. o arada elim neresine dokunduysa bir site açıldı. ve kapatayım derken "üyeliğiniz kabul edilmiştir" yazısını gördüm. "lan noluyooooo?" diye yerimde doğruldum ve android ekranında büyütüp okudum.ben "kabul ediyorum" kutusunu tiklemişim. mevzu da saçma sapan bir şey, ünlülerin magazin hayatı ile ilgili haberlerin paylaşıldığı bir zama zingo. altında diyor ki "aylık 14,99 TL telefon faturanıza yansıtılacaktır". yahu telefon şirket hattı, patron da benim faturamı incelemez ya da incelese bile sallamaz ama ayıp kardeşim. şirket hattı veya insanın kendi hattı, ayıp bu diyerek sitede gördüğüm iletişim telefonunu aradım.
çıkan lavuk baktım uzun uzun anlatıyor. "ya birader" dedim. "ben vazgeçmek istiyorum çünkü böyleyken böyle oldu yanlışlıkla tikledim kutuyu".
sonuç olarak demez mi "beyefendi üyeliğinizi iptal ettim ama bu ay faturanıza 14,99 TL yansıtılacaktır". "Lan dedim nasıl oluyor bu?"
"Efendim onaylamışsınız bu durumu demez mi?" O tiklediğim yerde sözleşmeyi okudum ve onaylıyorum seçeneği de dahilmiş.

Baktım işin kaçarı yok "Ya yaptığınız şey ayıp kardeşim, ahlaksızlık, namussuzluk, hesapta bu konuşmalar kayıt altına alınıyor; eğer gerçekten kayıt altına alınıyor ve bir şekilde yetkili bir kişi dinliyorsa bu konuşmaları insanları kandırararak ekmek parası kazanıyorsunuz" gibilerinden bir şeyler dedim ve kapattım.
girdi tabi o ay şirkete 14,99 TL.

Hayır, patron acaba okuyup "lan bu herif aydınlık okuyan adam, ünlülerin magazin haberlerini ne yapacak?" demiş midir? onu merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
Rerore said:

Sequo said:

dostum sakin ol
sadece onay butonuna yanına sms koduyla doğrulama ekletmeye çalışıyorum
seni şikayet ediyorum da yazmadım zaten, ilk başta bütün site/sistem sana ait zannetmiştim o ayrı
avea ya komisyonculuk yapıyormuşsun

O senin söylediğin servis mobil ödeme. WASP dünya tarafından kullanılan ayrı bir sistem. Sadece bazı ülkelere yönelik değişiklikler yaptırtamazsın.

Dünya üzerinde kredi kartı kanununu nasıl Mastercard ve visa belirliyorsa WASP da aynı şekilde. Türkiyede bu farklı çalışsın japonyada farklı olsun diye bir olay ne yazık ki mümkün değil.
Mesaj tarihi:
Rerore said:

geziye de katılmıştın di mi maskeyle
ahahahahhahaha

Olm sen zeka yoksunu musun işin başındaki adamdan bahsedince akp li mi oluyorum?

Sen nasıl bir adamsın beyin yerine ne taşıyorsun?

Çok ciddiyim bi yanıtla

bişey falan mı kullanıyorsun yada?
Mesaj tarihi:
yo hem geziye katılıp hem de sistemin akp li dayılar sayesinde güvence altında olduğu için kafam raad deyip paraları cukkallamanı sorun edip etmediğini merak etmiştim
Mesaj tarihi:
said:
istersen git cumhurbaşkanına özel mektup gönder bu işi başlatan kim sanıyorsun avea da. Bu işin başında kim var hangi devlet yakını var sanıyorsunuz hey allahım.

Mesaj tarihi:
rerore said:
...

Sen şuanda tamamen yasal olan bir sistemi kullanan bana 'para çukallama, dolandırıcı, vs' tarzı ithamlarda bulunuyorsun oraya buraya şikayet ettim diyorsun.

Canım sıkılıyor bir uğraşırsam senle tam tersi feleğini şaşırırsın farkında mısın?

Hakaret, kanıtsız suçlama, rencide edici davranış herşeyi yaptın.

Ava gidiyorum derken elindeki balıktan olursun üstüne alır paranı bira içerim resimleride atarım farkında mısın?

Sırf inat ettim canım sıkıldı diye yaparım bunu.
Mesaj tarihi:
Rerore said:

bugün bunla başlar yarın başka bir şerefsizlik düzelir

ben elimden geleni yaparım, farkına vardığım şeyler için

Son uyarım devam edersen cidden uğraşcam.
Mesaj tarihi:
Sequo said:

rerore said:
...

Sen şuanda tamamen yasal olan bir sistemi kullanan bana 'para çukallama, dolandırıcı, vs' tarzı ithamlarda bulunuyorsun oraya buraya şikayet ettim diyorsun.

Canım sıkılıyor bir uğraşırsam senle tam tersi feleğini şaşırırsın farkında mısın?

Hakaret, kanıtsız suçlama, rencide edici davranış herşeyi yaptın.

Ava gidiyorum derken elindeki balıktan olursun üstüne alır paranı bira içerim resimleride atarım farkında mısın?

Sırf inat ettim canım sıkıldı diye yaparım bunu.

git cumhurbaşkanına mektup yaz ahahahahhahah

ben sistemi şikayet ettim evlat
hatat editlediğin msjlar için senin forumdan banlatayım
di ye bi msj atsam yeter

bir de tehdit etmiş v-pil photoşopçu
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Rerore said:

bugün bunla başlar yarın başka bir şerefsizlik düzelir

ben elimden geleni yaparım, farkına vardığım şeyler için

Son uyarım devam edersen cidden uğraşcam.

uğraşmayan senin gibi oslun
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...