KornBlack Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 slm arkadaslar izmir de olupta bol anime sahibi arkadaslar arıyorum. İlgilenenler mail atsın lutfen mail [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Pati sivil polisi az sonra gelecek ve diyecek ki; -Yanlış yere topic açmaktan tutuklusunuz!..[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 al buadamı ekle msn e anımecı izmirli [email protected][signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KornBlack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 eyvallah kturumtay arkadasim ilgilendigin icin. baska yok mu izmirli animeci arkadaslar koskoca forumda ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoboni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 var var misal ben varım. tanışırız görüşürüz ortamlara akarız. her türlü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Freya, 22 Ocak 2005 21:31 tarihinde demiş ki: Pati sivil polisi az sonra gelecek ve diyecek ki; -Yanlış yere topic açmaktan tutuklusunuz!.. eheueheuh haklısın abi bi şey açmadan once bolum kurallarına bakın boşuna yetkilileri ugraştırmayın[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben varım... ama animem yok ... yıllardır arıyorum başka izmirli animecilerden bulursanız bana da söleyin buluşalım :p[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar