lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 2000 yılı yapımı bu filmin.. dvd sini nerden bulabilirin internetten indirdiklerim tam kalite değil zaten doğru düzgün çalışanını da bulamadım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Abi senin o dediğin, Spirited Away değil mi? Her yerde dvdsi var yaw onun. ben geçen sene sokak tezgahında görmüştüm. kadıköy Bahariye'de Arwen diye DVD satan bi yer var, orada bunun gibi bilindik animelerin de dvdleri oluyo oraya bakabilirsin. İstanbuldaysan tabi gene Kadıköy'de Ansalon var, bulması zor, Reks sinemasının karşı sokağında, sürekli açık da değil ama yakalarsan orada DVD çekimi VCDsini görmüştüm. [Bu mesaj tanoren tarafından 19 Ocak 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Evet unutmuşum asıl ismi SPİRİTED AWAY .. yannız ben avrupa yakasında oturuyorum taksim civarı ndan bi yer önerirseniz bugün gider alırım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Off cok iyi anime.Sinemalarda orjinaldi.[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 taksim civarında kopya satan yerleri bilmiyorum ama megavizyon gibi yerlere gidersen orijinalini bulabilirsin, ki ben orijinalini tavsiye ederim arşivinde bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sprited away in 2. bölge orjinal dvdsi çıktımı? arkadaş 1. bölge dvd denmi bahsediyor.. yoksa rus yapımı türkçe altyazı eklenmiş dvd denmi bahsediyorsunuz?[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1400 cdlik ve 50 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 @kender: benim bahsettiğim 1. bölge dvdsi. kopyaydı zaten. ben o zaman almadım, başka filmler alıyordum. ama senin için Kadıköyde Orta Dünya dükkanına bakacam, varsa orda vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 dvdsi türkçe olarak pisayaya çıktı. zaten topu topu 5-6 tane türkçe anime var piyasada. onun dışında p2pden divx olarak çekip dvd halinde ripleyebilirsin.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Why am I fighting to live if I'm just living to fight ? Why am I trying to see when there ain't nothin inside ? Why am I tyring to give when no one gives me a try ? Why am I dying to live if I'm just livin' to die ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bu film türkçe izlenirmi yahu .. filmin olayı bu ... türkçe dublaj güzel durmaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar