Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 alıştırmak istenince en uyumsuz kavgacı 2 kedi bile alışır birbirine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 souldarkorn said: Sahibinden, Mihav ve Petarkadaşa üşenme başlık aç. Oradan çıkabiliyor sahiplenmek isteyen. Ben apartmanın arkasında besliyorum 3 yavru. 5 aylık oldular. 45 günlük falandı beslemeye başladığımda. Bahçe gibi bir yer varsa orada büyütebilirsin. pet arkadaş'a verdik ilan. kaliko'yu oradan sahiplendirdik(sanıyorum,eğer vaz geçmezse adam). zaten bizim apartmanın 4 tarafı bahçe. son çare olarak öyle yapacağız. bahçede bizim ve anne kedinin nezaretinde büyüteceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 olm ne ilgisiz adamlarsınız lan. hadi hepinizin kedisi var anladım da ,hiç mi kedi sevgisi yok olm içinizde? çevrenizde kedisiz fakat kedi isteyen kimse mi yok? 1 tanesini sahiplendirebildim kedilerin. ve bu gidişle sokağa bırakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 abi 8 kedi 1 köpek bakıyorum ben evimde. bakabiliyosan bak 4 tane kedi bişey değil yani. belediyeye götür yapsınlar ameliyatlarını da. yemekten yemeğe görürsün en fazla evde kedileri. ben 8 tanesini kaybediyorum resmen evin içinde gündüzleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar