Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erenköy Civarı Bisikletçi

BonePART

Öne çıkan mesajlar

onu aciyim verdigi servisler pahalli, genel bakim icin 80 lira almsiti 2013de

benim bisikletin frenleri kampana ve hani en guvenilir fren sistemlerinden biri olsada bakimi cok zor, turkiyeyi gectim dunyada zaten cok rastlanan bir fren tipi degil. senelik bakimi sart ve korkunc gicirti yapiyor ve tutukluk yapiyor bakimi yapilmaz ise. mahalle bisikletcileri basit fren sistemlerini biliyor birtek ki onun bakimini ben bile yaparim evde. kampanin bakimi mesakkatli oldugu ve zaman tuttugu icin bilen adamlarda servisine gotur diye savuyor basindan, kackar giant in turkiye yetkili servisi oldugundan elim mahkumdu :P

komple temizlediler, iki fren kolu degisti, lastikler gidikti direk sifir, iyi marka delinme emniyeti olan lastik taktirdim ki bunlar cok pahalliya geldi

herseye 700 lira odemistim ve teslim aldigimda bisiklet sifir gibiydi direk, bisikleti ikinci el 150 euroya aldiydim, kilit ve celik zincir sistemine 50 euro verdiydim uste (cunki bariz calicakti herifler gene yoksa niye o paraya versin ehueheu), 2014 e en son 4.500tl teklif ettiler bisiklete, makul buldum o yuzden harcadigim parayi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...