Gigabyte Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Selamlar macbook pro mid 2012 serisinden bir macim var vesselam en sonunda ssd alayım dedim cdromu söktüm yuva kutu vs vs derken ufak tefek bir kaç saçmalık sonucu yosemite yüklemiş bulundum hah herşey tam yolunda derken donma başladı çeşitli formüller denedikten sonra en son harddisklerin yerini değiştireyim dedim ssd yi orjinal harddisk bölmesine takınca apple logosu dahil gelmiyor gri ekran.Eski yerine geri aldım.Tek problemim donması macbookuna ssd takıpta benim gibi sorun yaşayan bir kul varmıdır merak ettim çözüm öneriniz varsa iki paket malbuş benden>:D< sevgiler Dipnot : Bu yosemite ile ilgili bir problemmidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Tuna lan gözunu seviyim noktalama isareti kullan :))) Yosemite ile alakasi oldugunu sanmiyorum. SSD'yi harddisk'i taktigin yere tak önce(cdrom kismi sata2 olabilir, öyle bi muhabbet vardi yanlis hatirlamiyosam). Sistemi silip tekrar kur. Sonra 2. harddiski cdrom kismina tak, öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar