pesmerge Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Piana kapısının önü çoştu 20 dk önce. Tüm boslardan 2 şer adet vardı millet. Lakin peksaygıdeğer Telekom abilerimizin sebebiyle değil boss dalmak yürüyemeden dc oldum. Sinir katsayılarımızı artırıp çıkmak sorunda kaldım. :([signature][hline]Name...: pesmerge Job......: Blade Server..: Ares Level....: 57 Np........: 4605 Manner..: 370 Clan......: Eternals (Accık liderim :P)
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 [signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 45 oldum len 45 oldum :) Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ulan tam moradonda boss cikti dediler gidim dedim gittm millet bekliyoo zaten onu gece giderken dc oldun ciktim girecem server secer ken 3 kere dc oldum
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 abicim ben knight başladığımdan beri böle bi bayram görmedim :(:(:(:(:(:(:( AMA SAĞOLSUN Bİ TELEKOM VARYA TÜRKİYEDE ONDAN LAG YÜZÜNDEN Bİ BOSS SEVİNCİ YAŞAYAMADIK bi boss traşlayamadık dünya gözüyle[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:mage Server.:Ares Lvl......:5X Clan....:Eternals
pesmerge Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 :)[signature][hline]Name...: pesmerge Job......: Blade Server..: Ares Level....: 57 Np........: 4605 Manner..: 370 Clan......: Eternals (Accık liderim :P)
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 sehre teleport bile olamiyorum bayilcam artikk adamlar beklio boosss u ben se habir edc
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 aha bikerede daha oldum dc (küfür kısaltmaları kullanmayalım/FRP)[/b] TELEKOMMMM.. gerçi telekom söz konusuysa göz ardı edebiliriz ama heheh,siz genede forum kurallarına uyun.. [Bu mesaj FRP_Master tarafından 25 Ocak 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 lem demek ben biraz daha şanslıymışım. En azından bi kaç tane boss devirilmesine yardımcı oldum :D Ben de o kadar lag yapmadı. yani oyuna giremicek kadar yapmadı...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 45 oldum len 45 oldum :) Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ama ares te eskisi gibi lag yok oynayan adam azaldi diez we x de dehset olduu lagg oyuna girilmiyoo
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 baba yardım etsek ne olcak ben javana cağırdım kacırıyodum kescektik öldüm kalktım giderken dc oldum olmasaydım javanayı biz alcak tık ''javana axe'' mız olacak tı :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:([signature][hline]Nick....:Martana Job.....:mage Server.:Ares Lvl......:5X Clan....:Eternals
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 aha bi tane daha dc offf telekom off warya millet telekom anam kufur yemistir su hafta ehehheehh
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bu hafta telekomun yediğiküfürleri haddihesabı yok :):):):):):):):):)[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:mage Server.:Ares Lvl......:5X Clan....:Eternals
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 pe_nerge ordam1s1n sesin soluun kesildi hiç yaz1da yazm1yon hiç boss kesemedin diye moralin bozuldu galiba konu_muyonda :D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:mage Server.:Ares Lvl......:5X Clan....:Eternals
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Güzel şenlik ti walla bu arada karlıda çıktık laga rağmen.. :) bi attilla nın loot unu aldık walla :P
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kardes kim oldugunu sölesende bizde bi memnun olsak :(:(:(:(:(:(:(:(:([signature][hline]Nick....:Martana Job.....:mage Server.:Ares Lvl......:5X Clan....:Eternals
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Telekoma attığım bir mail... "Telekom senin ananı avradını sülaleni gelmişini geçmişini ... Bu nebiçim teknoloji lan!!! Bide 9milyar$ dan aşaası kurtarmaz diyorsunuz sokarım sizin g.t.n.ze bir odun bağlayın şu kabloları lan Adam olun lan delirttiniz lan beni delirdim lan Türk Telekom diğil öküz telekom bile yapmaz böyle bişeyi Telekom senin ananı avradını sülaleni gelmişini geçmişini ..."[signature][hline]Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon alt katlarda 897621 kerede ölmüştür...
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 nosumhelal olsun duydumki kekuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende rouge ummmmmmmmmmmm istersen bi kosede eheheh
Öne çıkan mesajlar