samuel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 easyphp 1.7 kurdum ... içinde phpmyadmin php apache mysql barındırmakta www diye bi klasor var onun içerisinde php dosyalarını goruntuleyebiliyorum ama asp ve .tql (phpBB) leri goruntuleyemiyorum eger bu progu bilen warsa bana ozel msg atabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 php de asp goruntuleyemezsin.. soyledigin phpBB' de bir forum script ismi. Eger kurulumu dogru yaptiysan phpBB'nin calismasi lazim. Asp icin de "ms iss 6.0"i kullanabilirsin.. Ikisini de kullanmak istiyorsan yine MS ISS 6.0 uzerinde database ve php kurmalisin. database olarak mysql oneririm..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 biraz sabır gerekiyomuş :) [hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. [Bu mesaj yevaud tarafından 26 Ocak 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar