Remus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Ben souzayı hiç sevmedim, takımı çok durduruyor. Kapalı takımlara karşı baskı kurulmaz.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Fistan said: souza takoz gibi ya çalım yemiyor sürekli basıyor çalıyor falan bu sezonun adamı da nani olacak bence, spektaküler bi hareket yapmadı ama topu alışı adımları falan aptal ediyor adamı, oyunu rahatlatıyor ara pasları falan kalitesini gösteriyordu bence alıştıkça nani çok asist yapar bu sene. çalım atamadı, çok top kaybetti denerken fakat rakibi şaşırtan çok iyi paslar atıyor gerçekten, daha az çalım atmayı deneyip daha çok top alışverişi yapsa en azından form tutana kadar daha faydalı olur. souzayı herkes yerlere göklere sığdıramamış ama ben bi numarasını göremedim ne bileyim.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 mokoko said: bu seneki en iyi kararım heralde şu kombineyi almaktı. gecmis olsun, sanirim 2015 berbat geciyor huh...
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 S-H said: Fistan said: souza takoz gibi ya çalım yemiyor sürekli basıyor çalıyor falan bu sezonun adamı da nani olacak bence, spektaküler bi hareket yapmadı ama topu alışı adımları falan aptal ediyor adamı, oyunu rahatlatıyor ara pasları falan kalitesini gösteriyordu bence alıştıkça nani çok asist yapar bu sene. çalım atamadı, çok top kaybetti denerken fakat rakibi şaşırtan çok iyi paslar atıyor gerçekten, daha az çalım atmayı deneyip daha çok top alışverişi yapsa en azından form tutana kadar daha faydalı olur. souzayı herkes yerlere göklere sığdıramamış ama ben bi numarasını göremedim ne bileyim. souza diyoruz, diego demiyoruz. adam zaten ofansif oynamıyor. edit: he nani'den mi bahsediyosun. evet nani'nin biraz daha uyuma ihtiyacı var.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 tamam ben de souza yazmışım zaten ?
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 dasaaa said: mokoko said: bu seneki en iyi kararım heralde şu kombineyi almaktı. gecmis olsun, sanirim 2015 berbat geciyor huh... aynen baya kötü geçiyo
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Macin ozetini izledim de eskisehir defansi ne ole lan sdf. Hali saha macinda oyle adam kaciilmaz. Bi de nasil 5-0 olmamis saka gibi
Öne çıkan mesajlar