ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 benim monitörüm göctügü icin bu aksam ve yarın sabah nete giremeyceğim eagle a da söyleidm de son anda baska bir monitör buldum gecici olarak gelemeyen arkadaslar bir dahaki sefere artık grom ve estel den katılmalarını beklioruz son listeyi birisi yapar zaten benim üstümde beyaz bir yagmurluk-mont olacak top sakal da olacak o yüzden tanımanız pek zor olmaz die düşünüorum listeyi yapamaycağım kusura bakmayın estel ve gerekli olan diger kisilere ben pm den telefon numaramı vericem başka bir şey gelmiyor aklıma ha mümkünse dijital fotograf makinası falan getirmeye calısın bende yoktu, çok uğraştım bulmak için ama bulamadım o yüzden baskaları getirirse cok ii olur evet baska bir sey gelmiyor aklıma (ya nasıl olsa gelecek olanlar okuyor topici, o yüzden telefon numaramı vermekte pejk sakınca görmüyorum su anda, zaten sapıklık yapacak olana cok daha beterini ben yaparım:) 05373643874 Yiğit benim ismim nese artık yarın simit sarayı önünde görüsürüz...[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ben 1,76 boylarında Siyahpalto giymiş mavi kapşon takan iri yapılı hatta baya bir iri yapılı tipim[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde?
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bende (bizde) Geliyorum(ruz) ![signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ok ok saatler kaldı arkadaşlar gidiyoruz yupppiiii dediğim gibi gelmeyen satış yapan yok babannem kocaya kaçtı gibi mazeret uygulayan arkadaşlar bu kiloda bir adet uçan tekme[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde?
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bende geliimmi?:)[signature][hline]where are you to night?
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ben şimdi hallettim büyük ihtimal gelicem yiğitte numaram var haber vermezsem mutlaka arasın çağrı bıraksın üstümdede o yiğitin koydugu resimdekilerin aynısı olcak
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ne resmi? :)[signature][hline]where are you to night?
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=6188 şu linkteki foto yaw zaugna khaldun onu açıp koyuyorduda nası yapılıyor bilmiyorum birbirimizi tanıyalım diye orda fotoları koyuyorduk
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 böle yapıyor[signature][hline]MKCİLYASbonus:zlorwf sen misin?Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bende cıktı[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bn nası koycam resmimi :( biri banada ööretsinnnnn:([signature][hline]where are you to night?
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 en kolayından bnm gibi yap resmi albüme ekle orda linki ver
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ben geliyom kesin...Para yok ama içmicem bişey :) Deminden beri Prawler'i msn'den ikna etmeye çalışıyom..Ortaya şu diyalog çıktı..:D ToXic-UltraPsycho- says: senle çok güzel muhabbet dönüyo ya gel istiyom yani Serdar says: neyse bakarız ya Serdar says: bakarsın kafama eser gelirim ToXic-UltraPsycho- says: serdar yapma etme ToXic-UltraPsycho- says: essin işte Serdar says: napacanız lan beni Serdar says: gaymisiniz eheheheh tepkiye koptum:D ama gelmeyecek heralde büyük ihtimal :([signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Gelmezse döverim onu mor bi suratla hiçbi buluşmaya gelemez
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Grom: yarın aynı kelimeleri suratıma da söylersen sevinirim! Sayko: Geliyorum, biraz geç gelecem spordan dolayı, bir de sürpriz birini getirecem[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem!
Granader Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 gençler bende gliyomda yani %99 2 saray yokmu orda kafam karştı[signature][hline]Thrust is a weakness...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Simit sarayında boğanın en yakınındaki bahariyenin dibindekinde saat 12.00 da görüşmek üzere[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yiğit ben gecikebilriim 12 olayında ona göre ama kesin gelmeye çalışcam hallettim herşeyi
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ALEXİYİ UYANDIRIN! CİĞERİNİZİ YESİN! Haydi gençlik.[signature][hline]?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 alexi damlarsa ben de damlarım belki[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yarın buluşmada görüşmek üzere[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 aa pilavyer de gidio. ben kesin damlarım arada o zaman.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 3'te arayın beni damlarım.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Öne çıkan mesajlar