ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 up! hadi yapalım listeyi 2 gün kaldı sunun surasında[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben arkadaşla konuştum o belki gelicek o gelmese bile gelicem ben yani ama 2 kişide gelebilirim arkla
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Abijim yap işte sen ben bilmiyorum ki kimlerin gelceğini Ben kesin geliyorum Yada siz hepiniz oln ben tek :)[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 olm bir önceki sayfada asırı detaylı bir liste var da cok az o kisi sayısı bu kadar az degildik biz[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Kesin Gelenler -------------------------------------------------------------------------------- Zaugna_KHaldun Grom_Hellscream Trgdy HymnOfChuck Freeedom Eagle_Dnz(buraya yazmadı ama gelcek) REdallHoor UltraPsycho Kesin Olmayanlar -------------------------------------------------------------------------------- Granader Angelus Mayhem Prawler Sturm Tarih -------------------------------------------------------------------------------- 25 Ocak Salı saat 12.00 Yer -------------------------------------------------------------------------------- Kadıköy Boga daki Simit Sarayı Önü gideceğimiz yer de önce nargile cafe olcak sonrası belli degil(hangi cafe olduğu da belli değil açıkçası) Arkadaşlar son olarak liste budur gelmek isteyen arkadaşlar çekinmeden buyursun yazsın Zaugna arkadaşımız size resmini yollar zaten :)[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde?
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 lan geliyoruz dedik ya.. adamı söyleteceksiniz 10 defa, dağıtırım lan burayı! Hizaya gelin, alla allaa.. :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 tavla turnuvası olsa gelebılıtem wardıda :) sırf nargile bozar beni[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 olm zaten gittigimiz yerde tavla turnuvası da yaparız sana söz ben düzenlerim(ulan su organizasyon icin olur olmaz sözlerin altına girdim, baklaım nasıl kalkıcam) gel sen gel salı günü saat 12 kadıköy simit sarayı önü[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 uyanırsam gelicem :D[signature][hline]-Old School Keşh-
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 şimdi siz davuldan mahvolmuş ayakkabılı, üstünde kocuman bi şeytancık resmi, resmin altında venom yazan saçları dağınık, keş/ayyaş görünümlü birini gördünüzmü bu benim demektir(boy da kısa olacak şöyle hafiften :D)[signature][hline]-Old School Keşh-
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ya ben şimdi farkettim de, saat 16:00'da falan uyanıyorum ben.. Uyandırma servisi yapsın telefonu numarama sahip herhangi biri, hmm 11'de uyandırın.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 kesin gidenlerden biri ömsden tel no yollasın bana kadıköyde olursam damlarım arada :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: MeSh, 24 Ocak 2005 03:22 tarihinde demiş ki: Ya ben şimdi farkettim de, saat 16:00'da falan uyanıyorum ben.. Uyandırma servisi yapsın telefonu numarama sahip herhangi biri, hmm 11'de uyandırın. ok ben yaparım kntrum olursa :D[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Aaa ben gelemiyorum -- nie - Babannem kocaya kaçtı Arkadaşlar bu arada salı günü fenerbahçede bir barda sahne alıcam gelmek istiyen olursa gelsin yani :)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 gel tabi gel[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 up!![signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Kesin Gelenler -------------------------------------------------------------------------------- Zaugna_KHaldun Grom_Hellscream Trgdy HymnOfChuck Freeedom Eagle_Dnz(buraya yazmadı ama gelcek) REdallHoor UltraPsycho Kesin Olmayanlar -------------------------------------------------------------------------------- Granader Angelus Mayhem Prawler Tarih -------------------------------------------------------------------------------- 25 Ocak Salı saat 12.00 Yer -------------------------------------------------------------------------------- Kadıköy Boga daki Simit Sarayı Önü KESİN GELENLER GELMEZLER SATIŞ YAPARLAR İSE KENDİLERİNİ KEZZAP LA KIZARTIRIM[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde?
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konu:Babamı ikna edin geliyorum Açıklama:Az önce babamla kavga ettim yarın 11 de dershaneye başlıodum ben yarın işim var dedim olmaz kesin gitceksin dedi ondan gelemeyebilirim arkadaşımla
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 :( Pufff[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde?
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bakın yine eagle,zaugna ve ben kalırsak çok komik olur...hepiniz gelin[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 2 gibi iste gelicem yrn o saatlerde arayın konumunuzu bildirin geliiim.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Granader Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 benimde gelmem garanti gibi Benim tipim[signature][hline]Thrust is a weakness...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 12 de Simit Sarayı'nın ordayım... Yağmurluklu siyah eşofmanlı bi tipim , gördüğünüzde tanırsınız zaten... Ha bi de paso tavla oynamayın oraya sırf patilerle tanışmaya gelenler de vardır kesin (: Lafın özü fazla kaptırmayın orda tavlaya (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Öne çıkan mesajlar