zgrw Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ya ben hotmail şifremi değiştirdim , şimdi msn messenger ile online olamıyorum (ne eski nede yeni şifreyi kabu edio) ama win messengerla online olabiliyorum bu nasıl olur ya :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 26 Ocak 2005 05:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Son qunlerde zaten msn sunucularında sorun var zanlerdersem kar$ı taraftan kaynaklanııyor..[signature][hline]Ölen her mahsum çocuk içinse kına yakın....
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 şifreyi bidaha değiştirdim düzeldi :D komedi ya :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Sifren ilginc gelmistir msn sirketine :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
eldin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 çoğu zaman bende de oluyo sürekli sanki net yokmuş gibi yeniden dene felan diye uyarı çıkarıyo
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 abi sen gene hiç degilse bulşmuşsun ben şifremi degiştirdigimde bole bi kullanıcı yok dedi bana ya mailim iptal edilmiş =)))[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
Öne çıkan mesajlar