zgrw Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ya ben hotmail şifremi değiştirdim , şimdi msn messenger ile online olamıyorum (ne eski nede yeni şifreyi kabu edio) ama win messengerla online olabiliyorum bu nasıl olur ya :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 26 Ocak 2005 05:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Son qunlerde zaten msn sunucularında sorun var zanlerdersem kar$ı taraftan kaynaklanııyor..[signature][hline]Ölen her mahsum çocuk içinse kına yakın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 şifreyi bidaha değiştirdim düzeldi :D komedi ya :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Sifren ilginc gelmistir msn sirketine :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 çoğu zaman bende de oluyo sürekli sanki net yokmuş gibi yeniden dene felan diye uyarı çıkarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 abi sen gene hiç degilse bulşmuşsun ben şifremi degiştirdigimde bole bi kullanıcı yok dedi bana ya mailim iptal edilmiş =)))[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar