Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 İlk olarak uyarayım, küfürlü =) Arkadaşımın arkadaşlarının doomculara atfen yaptıkları bir şarkı, gülmekten öldüm dinlerken euhe. Hahah çok güzel ya =) Ama tekrar uyarıyorum, küfürlü =) Bir de, Doom çok severim ben, sadece bir şaka olduğunu bilerek ve çok gülerek dinledim. Gelip doom savunması yapmayın lütfen. 500kb bişey. indir[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Dethkrüsh un şarkısı dethkrüsh de erhan arkadaşımız yani bizim distopianın gitaristi oluo :) ve o doom meldosinin başında clean arpage bizim distopianın - wings of self-desturction adlı şarksıının introsu oldu. duumcu larla dalga geçen bi şarkı ama kendi de distopia da yani nasıl bi tezatsa artık :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 25 Ocak 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 clean kismisi nefismis. :D[signature][hline]taze bitti.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bu da sözleri dethkrush - doom piyango vursa da ağlarsin çünkü sen doomcusun aptalsin salaksın mankafasın melankolik tavrını skiyim senin o sevgilini skiyim çünkü sen doomcusun karı kızı başına toplarsin "neden ben , neden dünya" diye ağlarsin anathema zanathema dinleyip hasta edersin elalemi icq da sürekli dnd durursun orospunun tek çocuğusun " gözyaşın kadar yarrak girsin götüne girecekte ağla sen ağla sülaleni skiyim "[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hehe cok güzel gercekten ama, sanki bana bu bi yerlerden tanidik geldi ''deja vu'' dedim icimden =) ve aramaya inandim penth'cim bunu söylemek bana düsmez ama bakinizzzz aramaya inanmak =P (cok zevkliymis bunu sölemek ya =D)[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Vay be =) Artık tam anlamıyla bir pati oldun =) :tebrikz:[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ben 2-3 senedir burdaıym bi kere bile armaya inanmak modunda eski topiği ortaya çıkarmadım BEN PATİ DİİL MİYİM YOKSA :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Degilsin, cunku sen duumcusun[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 evet icq da DND yim şu an mesela! ve paso boynum bükük dolaşiom .[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 eheh.. walla baskasi olsaydi penth'in yerinde bende ''aramaya inanmak'' diye ortaya cikarmazdim sanirim ama penth'i tanidiiim icin geyik olsun die yaptim =) ama hakkaten zevkli oluomus =P[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
geffen Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: vaniLLe, 25 Ocak 2005 22:03 tarihinde demiş ki: hehe cok güzel gercekten ama, sanki bana bu bi yerlerden tanidik geldi ''deja vu'' dedim icimden =) ve aramaya inandim penth'cim bunu söylemek bana düsmez ama bakinizzzz aramaya inanmak =P (cok zevkliymis bunu sölemek ya =D) :) hll.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Mix Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ilk mesajını okuyunca bende quakeciler vs doomcular sandım :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Head Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 nası davullar , ben çaldım ehehe[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Berk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ben de başlığı dürümcülere iatfen diye okudum fikir zikir meselesi tabi
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 puhohahahahah koptum gece gece :D[signature][hline]-Old School Keşh-
Predator Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 clean vokal bölümü süper olmuş yarıldım ahahah davulalr süper hehelelsadas[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me
Head Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 teşekkürler ehe. yakında daha komplike ve daha aksak ritmlerle karşınızdayım eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed.
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bunu ben 1 ay önce falan dinlemiştim.2 şarkı daha vardı hatta.arkadaşlarla arada taşağına söylüyoruz hatta öle meşhur oldunuz :P sansür kalksın! .m bitleriii
Head Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 sözler anlaşılmamış sanırım "sansür kalksın , .m g.t görelim"[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Hahaha. Head benim favori davulcumdur azim bakımından.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco...
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ehuhue biz onu .m bitleri yaptık daha güzel oluyo.
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 abi bu davulda zil yok sanırım :D yada ben duyamadım :D olsun güzel şarkıya oturmuş[signature][hline]-Old School Keşh-
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 harbi ha bak onu sorackatım.sadece trampetinmi vardı yoksa kutuya falanmı vuruyodun eho.
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 yok sanırım demir felan da toplamışız araya demir seside geliyodu :D adam gitar vokal bide heralde nefes alıp duruyo mikrofonda :D (yuh ulan iki saniyede analiz ettim ortamı)[signature][hline]-Old School Keşh-
Öne çıkan mesajlar