tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 cuceyi de baslattik hayırlısıyla =) @azmo: 2007 May de atılmıs abi post =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 tamam tamam magic online tekrar kıpır kıpır oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 evet basladım bi tane pre constrected aldım, biraz kart kurcaladım 6 ticketla standard bi deck yaptım, extended versiyonuda var ama abuk elf decklerini gösmer istemiyorum karsımda acıkcası =) en son darksteel muhabbetleri vardı oyunda baktığımda ve cok abuk bi noktaya gelmişti gördüğüm kadarıyla şimci feci toparlamış kendini canavar olmuş, mirage/weatherlight/vision cıkması cok iyi olmuş, bi ara belki hypnotic specter decki falan kurayım nıhohohoh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aa öyle deme ama, darksteel block u çok seviyordum ben, hala çılgınlar gibi ironworks deckimle oynuyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar