Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hani sıfır toleranstı lan uefa?

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Gucu yetmemesi icin gucu yetebilecek kisileri yer degistirmek yeterli sampiyon.

He ya bi ara m ali aydinlar vardi. Salya sumuk aile boyu kufrettiniz adama.

Arada bir dogru insan da cikiyo Onu da mafyoz iliskilerinizle yok ediyosunuz.

Sahi gucu yetmemeyi bana bi anlat ya. Ortada delil varken gereginin yapilmamasi "gucu yetmemek" ise , senin tabir ettigin gucun danarlarindaki asil kanla bi ilgisi pek yok.

Hala gelip yuzsuz yuzsuz yaziyor olmandan belli gerci ehe ehe gucleri yetmedi ehe ehe

m.ali aydınlar mı düzgün adam?
1 numaralı fetocuydu lan adam. Ilkokul seviyesinde her yazılana zaman zaman ahlaksızca laf sokman cehaletini gölgelemez. Sadece soytariligini tesciller. Zaten millet soytariligini alkisliyor. Bir şey bildiğinden,bu konuda bilgin olduğundan değil. 3 senedir aynı muhabbet.fener şike yaptı. Hani kardeşim şike yaptı ise fener, bu kadar üzerine gittiler, başkanı ve yöneticileri içeri aldılar. Ne oldu?

Başka takımı tutun da adil olun,adil.

Üstelik her seferinde sen ve senin gibi adamların aynı halti yemesinden kimse sıkılmadı mı? Bu konu Fenerbahçe'nin sözde şike davası ile ilgili değil. UEFA'nın yediği halt ile ilgili.
Neden konuları bu şekilde amacından saptiriyorsun, saptiriyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Fuat avni de bir numarali fetocu, bisi yazsa da okusam diye dort donuyosun.

Ama konu o da degil.

Konu fenerin hangi yuzle kimden ne istedigi. Sirf fenere ceza vermemek icin atilmayan takla kalmadi bu ligde. Keske uefa ulkeye komple ceza verseydi de birseyler degisseydi.

Kalkip adil olun diyo adam ya. Cildiricam cidden.

KuddusiMavra said:

Esh said:

Gucu yetmemesi icin gucu yetebilecek kisileri yer degistirmek yeterli sampiyon.

He ya bi ara m ali aydinlar vardi. Salya sumuk aile boyu kufrettiniz adama.

Arada bir dogru insan da cikiyo Onu da mafyoz iliskilerinizle yok ediyosunuz.

Sahi gucu yetmemeyi bana bi anlat ya. Ortada delil varken gereginin yapilmamasi "gucu yetmemek" ise , senin tabir ettigin gucun danarlarindaki asil kanla bi ilgisi pek yok.

Hala gelip yuzsuz yuzsuz yaziyor olmandan belli gerci ehe ehe gucleri yetmedi ehe ehe

m.ali aydınlar mı düzgün adam?
1 numaralı fetocuydu lan adam. Ilkokul seviyesinde her yazılana zaman zaman ahlaksızca laf sokman cehaletini gölgelemez. Sadece soytariligini tesciller. Zaten millet soytariligini alkisliyor. Bir şey bildiğinden,bu konuda bilgin olduğundan değil. 3 senedir aynı muhabbet.fener şike yaptı. Hani kardeşim şike yaptı ise fener, bu kadar üzerine gittiler, başkanı ve yöneticileri içeri aldılar. Ne oldu?

Başka takımı tutun da adil olun,adil.

Üstelik her seferinde sen ve senin gibi adamların aynı halti yemesinden kimse sıkılmadı mı? Bu konu Fenerbahçe'nin sözde şike davası ile ilgili değil. UEFA'nın yediği halt ile ilgili.
Neden konuları bu şekilde amacından saptiriyorsun, saptiriyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Fuat Avni bi şey yazsa da okusam diyen salaklardan değilim.
Adamın fetocu olduğu falan da ağır yanılgı. Resmen teyyip operasyonu adam.en gereksiz zamanlarda gaz aldılar toplumdan bu gerçekte olmayan kişi yüzünden.
Neyse. Bu konular seni aşar, belli.

Biz daha kolay mevzuyu, futbolu konuşalım. Ister Çıldır, ister zil tak oyna. Fenerbahçe'ye karşı ağır haksızlık yapıldı. 2.5 senedir avrupada mücadele etmesi engellendi. Senin aklın ortada bir suç olsa Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi için UEFA'nın baskı yapmayacağına inanıyor öyle mi? De bakim madem fenerbahçe suçlu idi neden Turkiyeye yaptırım uygulamadilar? Teyyipten mi korktular -ki teyyip zaten bu şike geyiginin baş sorumlusu.

konu fenerin hangi yüzle kimden ne istediği demişin bir de.
mevzu fenerin bi şey istemesi değil ki?
Sen insan isen normal buluyor musun doping yaptığı kesinleşen bir oyuncunun oynatilmasini?
Lafı sürekli gargaraya getirme de buna cevap ver.
Sosyal ağlarda paylaş

Senin anlamaman normal, sen sahibini yalamayı sürdürsen yeterli olur.

Benim attığım ilk mesajda kimseyi tehdit etme yok, sadece UEFA'ya "sikik UEFA" demişim. Forumdakilere değil. Dahası, skme konusu 2. mesajdan sonra on defa geçiyor, kuddusiye yönelik "@2 skti attı" "skibb bıraktı" gibi.

Senin bu farkı da anlamanı beklemiyorum. Beni sikecekler diye ağlayan yok, senin kütlen tümden sik olsa onu beceremezsin.

Asteroth said:

Benim anlamadığım, bu adam "sikme sokma" muhabbetine konudaki ilk mesajında direkt girmiş, sonra olay "skme sokma"ya dönmüş otosansür biraz geç çalışmaya başladığından, şimdi de "Beni sikecekler" diye ağlayıp konudan mı gidiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...