hibino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Nası bişi bu? Eski amfili 5+1 im hacı oldu. Yerine bunu veriyo arkadaş. Sorularım aşağıda.. 1- Nası iyimidir? 2- Kazıklıyo mu ayaküstü? 3- Randımanı nasıl? 4- Daha sonradan amfi alabiliyo muyuz? 5- Laptop'un ses çıkışına taksam(normal jack girşi var, 5+1 desteği yok), 5+1 müzik dinleyebilirmiyim. Yani 5 kanaldan da ses versin istiyorum. Aynı sesi versin ama 5 kanalada versin sesi.. Bu mümkün mü? 6- Desktop bilgisayarda 5+1 destekli bir ses kartından dvd felan izleyince performansı nası? 7- Tanrı var mı?[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 sesi bi dereceden sonra daha fazla yukseltirsen bozuyor. cok acmadan dinlersen kaliteli.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hibino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Zatden üst komşuyla papazız. Çok ses açamıyorum istesemde.. - KIZLARIM YARIN İŞE GİDECEK BU SES NE HEDE HÖDÖ - Ya amca bi sittir git desem çok mu ayıp etmiş olurum?[signature][hline]Hibinoyum, gururluyum. THC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 olmazsin, kizlarini al oyle gel de :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: hibino, 11 Aralık 2004 14:56 tarihinde demiş ki: 5- Laptop'un ses çıkışına taksam(normal jack girşi var, 5+1 desteği yok), 5+1 müzik dinleyebilirmiyim. Yani 5 kanaldan da ses versin istiyorum. Aynı sesi versin ama 5 kanalada versin sesi.. Bu mümkün mü? 6- Desktop bilgisayarda 5+1 destekli bir ses kartından dvd felan izleyince performansı nası? 5-Laptoptan dinleyemezsin, aynı sesi 5 kanaldanda vermeyebilir takıpta denemedim ama şöyle düşün bende de Megaworks 5.1 var ses kartı için 3 girişi var. Tek girişle bağladığımda sub ve center çalışmıyor. 6- 5.1 ses kartında varsa süper oluyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 beyler bende de bundan var ama center hoparlörden ses gelmiyor napabilriim pls yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedomcomeback Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 cozdum sağolun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Denetim Masasinda Ses Ayarlari var oradan seciceksin, 5+1 oldugunu. Sorun duzelicek.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 7+1 aldim bugun eax / thx konsolundan ayarlari yapmak falan ne kasi$ ya hele thx sana kolonlarin uzakligini bile soruyor daha dvd veya oyunda denemedim insallah verdigim paraya deger 5+1 cok guzel duran koskoca jazzlari kaldirdim ufacik creativeleri aldim hakeder insallah[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 inspire 7.1 mi aldın?ses kartın ne?nasıl memnunmusun?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar