Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Product Key

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

Şöyle ufak bir problemim var;

Sony Vaio laptopum var. Gel zaman git zaman çok yavaşlayınca ssd ile hızlandırmaya karar verdim. Garantisi bitmiş olduğundan yalandan ev civarında bi bilgisayarcıda taktırdım. Windowsu SSD içine kurdular fakat Sony'nin yazılımı ile değil farklı bir windows yüklemişler heralde.

Biraz evvel windows 10'a yükselttim. Laptopun altındaki sticker'dan giriyorum key'i yanlış diyor.

Bi şekilde bunu tekrar orjinal kabul ettirmenin yolu var mıdır yoksa yeni key mi satın almam gerekir?
Sosyal ağlarda paylaş

Kafanıza göre iş yapmayın lan burası mikrosoft alla alla..

banane rezerve ettiysen kardeşim biz sana isodan yükle mi dedik.

Yüklerken biz uyarmasak bile sen araştıracaksın bilader. Koskoca OS yapıyoruz, bilinçli olacaksın öyle laga luga clean install falan yok.

yüklediğin windows corrupt mı olmuş, update çalışmıyor muymuş, neymiş beni hiç ilgilendirmez. İndirmene izin veririm kurmana izin vermem o kadar.

Kafana göre iş yapma o kadar.
-Microsofttaki saçını inek yalamış adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer ilk alındığında verilen keye sahipsen yapman gereken bilgisayarla ilk verilen win sürümünü bulup home/pro vs.. 32/64 bit vs. yükle sonra ve mutlaka etkinleştirdiğinden emin ol update ile win10'a ulaş ve orada da zaten etkinleşir. bir de microsoft hesabın filan olursa çok rahat oluyor hiç kastırmıyor seni sonra çat diye kuruyorsun
anakart değiştirmediğin sürece de çok rahat kullanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...