Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Şöyle ufak bir problemim var; Sony Vaio laptopum var. Gel zaman git zaman çok yavaşlayınca ssd ile hızlandırmaya karar verdim. Garantisi bitmiş olduğundan yalandan ev civarında bi bilgisayarcıda taktırdım. Windowsu SSD içine kurdular fakat Sony'nin yazılımı ile değil farklı bir windows yüklemişler heralde. Biraz evvel windows 10'a yükselttim. Laptopun altındaki sticker'dan giriyorum key'i yanlış diyor. Bi şekilde bunu tekrar orjinal kabul ettirmenin yolu var mıdır yoksa yeni key mi satın almam gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Edisyonları aynı değildir belki. pro home ultimate vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Ya home ya home premium'du. Buna da home yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 win10u isodan kendin mi yükledin kendi upgrade toolunu mu kullandın? windows update ile olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Bilgisayarımda rezervasyon yapmıştım halbuki ama başka bilgisayardan indirdim tool ile yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Kafamı öpim niye direk buna indirmediysem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 İlk installu kendi upgrade şeysiyle yapmazsan yükleyemiyorsun zaten. Sendeki keye uygun windowsu yükle, aktive ettir oradan windows update ile tekrar geç win10a. hardware id register olunca bir daha nereden yüklediğin farketmiyor toolla da olur ama ilk sefer için windows update lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 eline saglik, kafaniza gore is yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Kafanıza göre iş yapmayın lan burası mikrosoft alla alla.. banane rezerve ettiysen kardeşim biz sana isodan yükle mi dedik. Yüklerken biz uyarmasak bile sen araştıracaksın bilader. Koskoca OS yapıyoruz, bilinçli olacaksın öyle laga luga clean install falan yok. yüklediğin windows corrupt mı olmuş, update çalışmıyor muymuş, neymiş beni hiç ilgilendirmez. İndirmene izin veririm kurmana izin vermem o kadar. Kafana göre iş yapma o kadar. -Microsofttaki saçını inek yalamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Benim eski HDD'mde gizli bi partition var içinde windows olan. Oradan yüklemem nasıl mümkün harddiskin o kısmına nasıl ulaşabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Eğer ilk alındığında verilen keye sahipsen yapman gereken bilgisayarla ilk verilen win sürümünü bulup home/pro vs.. 32/64 bit vs. yükle sonra ve mutlaka etkinleştirdiğinden emin ol update ile win10'a ulaş ve orada da zaten etkinleşir. bir de microsoft hesabın filan olursa çok rahat oluyor hiç kastırmıyor seni sonra çat diye kuruyorsun anakart değiştirmediğin sürece de çok rahat kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Laptopun altında bi product key var işte. Problem o anahtarın Sony OEM windows'a bağlı olması sanırım. O işletim sistemi de harddiskimin giremediği gizli bi yerinde. Sony'nin windows 7 OEM'ini bulsam halledicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 iso'dan yükledik hepimiz gayet güzel oldu, illa reserved update le yüklemek gerekmiyor windows 10 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szopen Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 microsoft türkiyeyi ara yardımcı olurlar. kurumsal için yardımcı oluyorlar. bireysel içinde ekipleri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar