Faca_Recep Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Yok bence duzeltemeyecekler. bugun 8 i duzelseydi simdiye olurdu ne bu ya paramizla rezil oluyoz yok boyle bişi Telekomu beceriksiz ve yedek bir devre bulundurmadiindan dolayi kiniyorum ve bu ay internete odedigim ucreti HARAM ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Ben seni kınıyorum.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 git internet bölümüne ordaki topiclere yorumunu yaz.. hem gereksiz yere topic açıosun, açtığında da yanlış yere açıyorsun.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Beyler arkadasın ustune gıtmeyın daha yenı arkadas hevesını kırmayalım bellı kı forum nasıl ısler bılmıyor[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faca_Recep Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ordada doktum gayler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar