Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Arkadaşlar biliyorum bunun romanlarını bulmak çok zor ama eger elinizde varsa Dark Sun serisinin romanlarını satmak isteyen var mı?[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords]
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 yok kardesim yok ne laf anlamaz adamsın sen[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Gayet duzgun bir soruya bu kadar mı ters cevap verilir?! Varsa,''var'' dersin,yoksa,susarsın.[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 kendisi samimi bir dostum olur 1yıldır arıyor ama nafıle...[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hatta ben bu mesajı atarken kendısı bızım evdeydı :D[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 iyi salla o zaman :)[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Sazan .......[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 lol be mesaj atana da bak.. sazanlar yesin seni[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 lol be mesaj atana da bak.. sazanlar yesin seni[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Niye iki kere attIn ki...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 explorer 2 kere atmış ilkbaşta atmadı sandım,bekletti çünkü[hline]Alkol,candır.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ie den her şey beklenir.Sende bekle kardeşim :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Öne çıkan mesajlar