Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima ile ilgili bir flash

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok güzel degil aslında ama hayatımda ilk defa nette bir sey bulmusum ve kimsenin bulmadığına inanıyorum

arama yapmadan actım, kendime güvenerek umarım patlamam diorum

Buyrun

cok güzel degil ama ilginc bi se, sonra cıkıp "eee ne var bunda" demeyin[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
bence süpermiş baya güzel yapmışlar...müzikler sesler felan tam oturmuş ya süper :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
walla bilmiorum
sitesini de adresten cıkartın cünkü ben coktan kapattım:)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:

Güzelmiş devamını bulan olursa link versin..[signature][hline]                              |||||| Yapım a$amasında ||||||
Mesaj tarihi:
ilk başları ii değildide sonradan baya güzel yapmışlar.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
ahaa çok güzel yapmışlar tebrik etmek lazım da tam yerinde kesmişler aynı bizim diziler gibi bağımlılık yapsın diye ;)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
adamın arkasında medya desteği var olmaz kardeşim[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bir pk'nın hayatı(sanırım adı böyleydi,çok eski bi flash) çok çok daha güzeldi
bulan olursa yollasın bana linkini falan...[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
lol!

ikincisii daha çok beğendim walla ben

greybeard ruless!!![signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Yıllardır arada sırada bu siteye uğrarım. Güzel bir kişisel site bence...[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
  • Yeni Oluştur...