GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 gun ve gun buyuyen orgmize level 1-50 arasi iyi ingilizce bilen enforcer; doctor; MP;nano tech aranio oyuncunun 18-35 yas arasi ve pvp manyagi olmamasi gerekmektedir ve ortami UO a ceviricek bi yapiya sahip olmamasi lazimdir kontenjan sinirlidir :) isteyen http://auno.org/ao/char.php?guild=Malkavians&dimension=1&faction=Omni adresinden bakabilir [signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... [Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 24 Ocak 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
zebany Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Sekreter mi alıyosun hocam, iyi ingilizce bilen falan... 57 doc, 45 keeper, 87 shade im var. hepsini sokmak isterim eğer faydam dokunacaksa.
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hocam ingilizce bilmesini istememin nedeni orgde sadece 5 tane turk var geri kalan herkes yabanci ve herturlu isimizi ortak org channelindan konustugumuz icim dogal olarakta ingilizce bilen birisi olmasi lazim deil mi :) Valla karakterlerinin hepsi saglam mumkunse sen hangisi ile en cok online isen onunla gel aksam saat 22:00 den sora bana oyun icinde msg atarsan hemen alirim seni org ye...[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim...
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 zebaniyi gördüm de aklıma geldi bence clan olalım ...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider
zebany Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Omni yaptım ben keeperı.. Wrangle gibi bir derdiniz varsa clan olmayın allaşkına nedir anlamadım 5 saatte bi tane trader buldum o da sikik bi wrangle a 500k istedi.
zebany Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bu arada keeper 55 mi ne oldu, aldım desolator ı 5 dene dark memories i hecklerlara gidiyorum! tutmayın.
Theocracy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hımmm 55 Keeper güzel gelirdi yauvv guild'e. Orcusrexx' i bulamazsan bana gel 17:00 - 07:00 arası ordayım genelde... Açıkçası ben halimden memnunum yauv Grudge[signature][hline]I' m here from the creation of eternity... [Bu mesaj Theocracy tarafından 25 Ocak 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir]
zebany Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya omni iyi hoş da şehirlere alışamadım, athen iyiydi :)
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bencede hic clana kaymayalim omni iyi boole ayrica zebany doctor muthis olur aslinda[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim...
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 :) umarım omnitek olarak basarılı olursunuz
under_the_runes Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Invulon, 25 Ocak 2005 22:00 tarihinde demiş ki: :) umarım omnitek olarak basarılı olursunuz :D:D:D[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" http://under-the-runes.deviantart.com/
zebany Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Birinize ulaşmaya çalışacağım. Ufak bir net problemim var chat çalışmıyordu. Gittim Adanet'de bulunan bi colocated makinaya proxy server kurdum onun üzerinden bağlandım oyuna. Bu sefer chat falan çalıştı ama arada düşüyorum anlamadım. Bir şekilde çözüp akacam ortamlara... ------ Level 62 keeper Lakenarr (yeni yetme omni)
Öne çıkan mesajlar