yosun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bi kaç yıl önce aldıım bluetooth dongleımı sonunda buldum :) Tecom'un BT3030'u lakin tecomun sitesi driverların olduuu fttp sayfasına sokmuyo... netten bulduuum tek driverda inmiyo... Elinde olan yada nerden bulabiliceğimi bilen varsa çok sevinirim :) Not: Tabi Tecom'u hackleyip fttp şifresini alırsanız oda olabilir :P[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ben Tecom BT3033A kullanıyorum. işine yarıyacaksa yardımcı olabilirim[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 gerek kalmadı bi şekilde hallettim saol yinede :)[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar