Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Az önce başka bir başlıkta bir konu açıldı. Bunu yeni bir başlığa taşıyayım dedim. Hem biraz oyunun stressini atmış oluruz.(Hem biraz post kasmış olurum :-p) Herkes oyundaki hasta olduğu char veya npc'yi buraya yazsın. Ben şahsen Selith'e hastayım... :-p Dibine Not : Ahlak sınırlarını filan aşmayalım bi zahmet. Zaten aşmazsınızda ben yinede buraya ekleyeyim dedim :D [signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 25 Ocak 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 +1 ona saxo cektirirken cektiim ss wardi bulursam koyarim :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 sırf monster kesmekle hayat mı geçer? İnsan istiyo bi yuva kurmak... torun torbaya karışmak falan... İşallah kısmetimizi bulucaz Göz rengi:Kahverengi Saç: Kumral Beden ölçüleri: 123-78-90 Boy: 2.m Açıklama: Aklı başında, sevdiğine ilgi gösteren, sevdiği uğruna sacrifice yapabilicek bir warriorum.. Benim gibi düşünen düzgün fizikli, zeki bayanlara kapım açıktır... Priestlere öncelik tanınacaktır. (Her başarılı erkeğin arkasında bir buffçı kadın vardır)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 45 oldum len 45 oldum :) Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yengen hakkında nasıl konuşuon öle sen.. Gel arenaya.. :-p[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ahahaha Bence ork pristler çok güzel hastayım onlara[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oha ne zmn yengem oldu ya :P hangi arada.. seni gidi :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 o diil de ben şimdi şeyi çok merak ediyorum. Bu topic den sonra, erkekler female char açmaktan vazgeçicek mi? Düşünsene kimbilir ne kadar abaza vardır şimdi? "Ufff Mythrill staff'ın oliiimmmm anammmmmmmm" şeklinde laf atmalar vs.vs.vs Türklüümüzü yine belli edicez serverlar da :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 45 oldum len 45 oldum :) Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] [Bu mesaj Murtaza tarafından 25 Ocak 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ben bide offering trader kim midir nedir onun göbeğine hastayım. Mesai dışında alem yapıo belli :-p[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 :D +1[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ooooo ben Lamia'lara hastayım.. Daha önce birisiyle bi ilişkim olmuştu. Ama cinsel hayatımızın çok iyi gittiğini söyleyemicem... Yanlış anlaşılmasın, sorun bende diildi.. lütfen!! [signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 45 oldum len 45 oldum :) Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] [Bu mesaj Murtaza tarafından 25 Ocak 2005 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Murtaza, neden staffı olayımki. Direkt "(+10) Mage Linen Pants'ın olim anamm" derim.. :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Staff??? Hmmmm Ya nasıl söliim??? Staff be abicim... Adı üstünde... uzun ya o bakımdan ;) çaktın???[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 45 oldum len 45 oldum :) Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Oha... Lamia'lar canını acıtmıomuydu? :-?[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ahahaha :D[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ben benim Lamia'yla anlaştım... Bana poison vermiceğine söz verdi... Yalnız bi defasında beni Orc priest le yakaladı. O zaman bi kuyruk atmıştı... Bayağı acıtıyo... Aldatılmaya gelmez yani bunlar.. Uyandıriim.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 45 oldum len 45 oldum :) Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ben bide Adine'nin saçlarına hastayım. Up uzun...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 At, avrat, RAPTOR :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 45 oldum len 45 oldum :) Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Selith, Selith, Wizard Stuff :-p __^____^_______^ __At__Avrat____Silah[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..." [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 25 Ocak 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: fatihkaraca, 25 Ocak 2005 17:57 tarihinde demiş ki: Selith, Selith, Wizard Stuff :-p __^____^_______^ __At__Avrat____Silah Kağıt mage seni. :D
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: fatihkaraca, 25 Ocak 2005 17:57 tarihinde demiş ki: Selith, Selith, Wizard Stuff :-p __^____^_______^ __At__Avrat____Silah RAPTOR, RAPTOR, RAPTOR... birisi bana hediye etsin şu zıkkımı... 30 ytl verecem :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 45 oldum len 45 oldum :) Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Human mage pfil Onla bi gece beraber nova atsam başka bir şey istemem :D Hatun lvl 65 olmuş. Acaba nasıl exp kazandı;)[signature][hline] Server : Paticik Race : Human Class : Patlatıcı Patlatılan başlık sayısı : 10x
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: SteelBB, 25 Ocak 2005 18:02 tarihinde demiş ki: Human mage pfil Onla bi gece beraber nova atsam başka bir şey istemem :D Hatun lvl 65 olmuş. Acaba nasıl exp kazandı;) 24/7 kasarsan bir ay sende 65 olursun. :D
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Knixue, 25 Ocak 2005 17:59 tarihinde demiş ki: said: fatihkaraca, 25 Ocak 2005 17:57 tarihinde demiş ki: Selith, Selith, Wizard Stuff :-p __^____^_______^ __At__Avrat____Silah Kağıt mage seni. :D Deeet :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Valla birisi bana Raptor versin.. Harbi Türk lirası karşılığı be :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 45 oldum len 45 oldum :) Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Murtaza, 25 Ocak 2005 18:05 tarihinde demiş ki: Valla birisi bana Raptor versin.. Harbi Türk lirası karşılığı be :D Adam harbi ciddi:D Geçtiğimiz aylarda bi arkadaşda gold bar istiyordu gerçek parayla:D Abi pfil in üstünde böle kırmızı bi gece elbsissi ve bana şey diyor HADİ GEL LVL ATLAYALIM:D uhaeuheauh biraz abarttım galiba:P[signature][hline] Server : Paticik Race : Human Class : Patlatıcı Patlatılan başlık sayısı : 10x
Öne çıkan mesajlar